Witam serdecznie :D
Dzisiaj bylam u lekarza.Z szyjką podobno wszystko ok

Zamknięta,ma 3cm długości.Tylko te skurcze chol...rne. Lekarz zamienił mi fenoterol na cordafen,bo ten pierwszy na mnie w ogóle nie działał.Mają to samo działanie,ale po drugim tak nie telepie.No a tak się stresowałam tym wszystkim że w 1,5 tyg
schudłam 1kg
Dzisiaj mąż mnie zawiózł do rodziców po południu i chyba nerwy mi puściły bo strasznie mi ciśnienie spadło.Miałam 85/40

Cała rodzina w szoku,że ja normalnie funkcjonuję. A przed południem u lekarza mi położna mierzyła i miałam 100/60.więc spadło sporo.
Słuchałam serduszka dzidzi,wszystko ok.Nawet położną dziś skopał maluch,jak jeździła mi po brzuchu.
Lekarz przepisał mi witaminy,bo podobno morfologia średnio wyszła i za miesiąc mogłabym mieć poważne problemy.Za 2 tyg czeka mnie test glukozowy

Już się cieszę.

Muszę poczekać te 2 tyg zeby fenoterol mi się wypłukal z orgaznimu,bo on zakłóca wynik testu
No i lekarz najbardziej dzisiaj to zaniepokoił się moją...PSYCHIKĄ

Przepisał mi jakiś syropek na uspokojenie,bo powiedział że większość moich problemów rodzi się w moim mózgu a nie macicy.
nie będę jednak brała tego leku,bo na ulotce i w necie czytałam że w ciąży nie wolno go brać

Na razie posłużę się tylko meliską.Oby starczyło,bo wykończę i siebie i dziecko.
Dziewczynki,Wam życzę szybkiego powrotu do zdrówka,bo widzę że sporo styczniówek walczy z jakimiś wirusami

Mam nadzieję że mnie to minie,bo mam dość wrażeń jak na razie.