Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

09 paź 2009, 15:11

Ja kurczę nigdy usnąć nie mogę :ico_sorki:
- ja tez nie,ostatnio wyjatkowo jak cala noc do Jedrusia wstawalam :ico_oczko:
ale caly czas jakos slabo sie czuje :ico_noniewiem:
- to wypoczywaj duzo i wypij cos na wzmocnienie,bo nie daj Bog cie cos łapie :ico_chory:

Helen, nareszcie chwila wytchnienia i to dwa tygodnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 paź 2009, 15:12

lilo, ja tez nie potrafie spac w ciagu dnia, nie zasne i tyle :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-10-09, 15:29 ]
i to dwa tygodnie
:-D ale taki wolny czas baaaardzo szybko zlatuje...

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

09 paź 2009, 15:52

ale taki wolny czas baaaardzo szybko zlatuje...
- wiem niestety,mezus mial dwa tygodnie urlopu i tez szybko zlecialo :ico_zly:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 paź 2009, 16:04

ide nadrobic zaleglosci z ostatniego tygodnia, pranie itd.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

09 paź 2009, 18:16

kucze,juz czuje jak mi temp rosnie,czuje sie coraz gorzej na wieczor a mezus poszedl do pracy :ico_olaboga:

lilo

09 paź 2009, 19:06

iw_rybka, jeśli masz faktycznie temperaturę może weź Paracetamol??? Ja brałam teraz Efferalgan. Szkoda że mąż akurat w pracy :ico_sorki:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

09 paź 2009, 19:35

lilo, poki co nie jest wysoka,wiec wole poczekac,boje sie,ze to za duzo dla malutkiej :ico_olaboga:

lilo

09 paź 2009, 19:50

No jeśli nie wysoko to może tak. Ale wysoka gorączka może dziecku zaszkodzić w przeciwieństwie do paracetamolu. Ale pewnie że lepiej żebyś nie musiała go brać.

Spokojnej nocy mimo wszystko.

Ja uciekam na rodzinne oglądanie Shreka :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 paź 2009, 19:52

Witam serdecznie :D

Dzisiaj bylam u lekarza.Z szyjką podobno wszystko ok :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Zamknięta,ma 3cm długości.Tylko te skurcze chol...rne. Lekarz zamienił mi fenoterol na cordafen,bo ten pierwszy na mnie w ogóle nie działał.Mają to samo działanie,ale po drugim tak nie telepie.No a tak się stresowałam tym wszystkim że w 1,5 tyg schudłam 1kg :ico_placzek:
Dzisiaj mąż mnie zawiózł do rodziców po południu i chyba nerwy mi puściły bo strasznie mi ciśnienie spadło.Miałam 85/40 :ico_szoking: Cała rodzina w szoku,że ja normalnie funkcjonuję. A przed południem u lekarza mi położna mierzyła i miałam 100/60.więc spadło sporo.
Słuchałam serduszka dzidzi,wszystko ok.Nawet położną dziś skopał maluch,jak jeździła mi po brzuchu.

Lekarz przepisał mi witaminy,bo podobno morfologia średnio wyszła i za miesiąc mogłabym mieć poważne problemy.Za 2 tyg czeka mnie test glukozowy :ico_olaboga: Już się cieszę. :ico_zly: Muszę poczekać te 2 tyg zeby fenoterol mi się wypłukal z orgaznimu,bo on zakłóca wynik testu

No i lekarz najbardziej dzisiaj to zaniepokoił się moją...PSYCHIKĄ :ico_olaboga: Przepisał mi jakiś syropek na uspokojenie,bo powiedział że większość moich problemów rodzi się w moim mózgu a nie macicy.
nie będę jednak brała tego leku,bo na ulotce i w necie czytałam że w ciąży nie wolno go brać :ico_puknij: Na razie posłużę się tylko meliską.Oby starczyło,bo wykończę i siebie i dziecko. :ico_olaboga:

Dziewczynki,Wam życzę szybkiego powrotu do zdrówka,bo widzę że sporo styczniówek walczy z jakimiś wirusami :ico_olaboga: Mam nadzieję że mnie to minie,bo mam dość wrażeń jak na razie. :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

09 paź 2009, 20:09

Ja uciekam na rodzinne oglądanie Shreka :ico_oczko:
- my z Jedrulka tez wlasnie ogladamy :-D

geheimnis, fajnie,ze zajrzalas.Wiesci dobre,tylko mi sie nie doloj :ico_nienie:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”