hej kochane m jeszcze zostały 2 di pracy wiec potem napiszę wiecej a dziś tylko krótkie pozdrowionka
Moni o nie basen bo kupki takie od pon ad mies a na basen 2 tyg chodzimy no i woda jest ozonowana oczywiscie a ie chlorowana... ale już lepeij czasem normalna czasem rzadka ale idzie ku lepszemu, myślę że to jednak te zęby bo nawe n ocki mamy przerąbane wędruje po caym łóżku wli głową w zczebelki albo ściane masakra a jak mam wstać o 3 do pracy to wogóle prawie przez to nie śpie bo ciagle trzeba go klepać i dawać buelke z picim żeb y zasnoł
Aga baw się dobrze odezwij się jak znajdziesz czas
Indigo wpasz w necie basen ozonowany i swje miasto albo nauka pływana i miato ja tak znalazłam naszą naukę ale równie dobrze mozesz isć sama z Tomkiem i mężuseim na basen tylko żeby woda była ok 32 stopni i ozonowana
El no wiesz ja u chyba najwiecej fotek wklejam kochana haha lepeij Ty wklejaj chętnie zobaczę małego rozbujnika wodnego:)
dla wikusi lemo zebys wiedziala ze rozbojnik:)kochana rzuc mi adresik na pw bo ja mam stray domowy chyba twoj mamcia kochana ja nie lubie tak zanurzac glowy iwogole jak mi woda po oczach sie leje a ten cieszy sie jak banan:) aga koniecznie odezwij sie z polski:):):)jakby co zapraszam na podlaskie woj. bialystok sie klania... monic jak samopoczucie?kochana dbaj tam o siebie...
Mamciu moj T wlasnie mowi tez ze Dunki sa brzydkie, bo albo tluste szafy albo anoreksje a faceci to wlasnie tak jak pisalas dlatego dunczycy wola Polki hehe
ja tak na moment bo ide dac malemu jesc, za to zasypie was foteczkami (co prawda sa juz tez na pobudkach ale co tam )
a to zdjecia z urodzinek Oskiego
a to nasze nowe autko
a to dzis w sklepie szalal w helikopterze
a to na spacerku ostatnio
a tak zasnąłem po spacerku
a to juz jak był tatus
a tu moje samodzielne tuptanie po kuchni