Ja w sobote tez powoli bede wykanczala lozeczko i reszte pierdolek.Torba jak juz mowilam u mnie spakowana,ale to wynika z niespodzianki jaka mi zrobil w 32 tygodniu moj pierwszybynek Teraz pewnie przenosz,wiec sie torba szybko nie przydaWłaśnie zjadłam śniadanko i będę dziś prasowała zasłonki w pokoiku małego i dziś je zawieszę, bo pokój jak stanął tak stoi i jest nie gotowy na przyjście malucha.
Pewnie Igusia dupke wypinala,ja jak sie moj Kubus w poprzeg ulozy to normalnie moge go z jednej strony brzucha poklepac po dupci ,a zdrugiej po glowce.Moja siostra byla w szoku jak przylozyla rekejezu mnie dzisisj w nocy tez bolal brzuch jak sie obracalam z boku na bok a do tego taki twardy i jakby mi do przodu wychodzil
Wiesz co,to chyba jest glowny powod moich nieprzespanych nocy,po prostu mi Artur przeszkadza Jak tylko sie wyniesie do pracy ja zasypiam jak dziecko i spie do 11,ale w weekendy kiedy on nie pracuje o 6 rano juz sie wleke do salonu na telewizje.ale tylko jak Jarek poszedł rano do pracy zrobiło sie tak dużo miejśca ze zasnołam od razu . ( nie chce być nie miła ale to chyba przez tego faceta w łoóżku nie moge spać ):) no i obudziłam się dopiero o 11 .
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość