przecież przysługuje ci w ciaży usgwystarczy ze jak pytam o usg to tak dziwnie na mnie patrzy![]()

a gdyby tfu tfu coś sie stało, to bedziecie płakały ze lekarz taki był głupi a swojej winy widzieć nie bedziecie

przecież przysługuje ci w ciaży usgwystarczy ze jak pytam o usg to tak dziwnie na mnie patrzy![]()
no nie spojrzal ani razu nie no jak bylam na usg w 12 tc to robil je jeszcze dopochwowo i wedy to byl ostatni raz kiedy widzial mnie z tamtej stronya skoro jeszcze ani razu nie spojrzał ci między nogi to teoretycznie mogłabyś już mieć rozwarcie na 2cm i o tym nie wiedzieć
mówił ze po nastepnej wizycie 05.05 umówimy sie na usgustaliliscie juz termin na usg
no właśnie lepiej wiedziectylko tupnij nogą na następnej wizycie albo najlepiej to zmień lekarza na takiego co cie zbada raz w miesiącu dla świetego spokoju
a teraz sie nie martw na zapas, bo nie masz po co... tylko pamietaj ze to nie o ciebie chodzi a o dziecko i powinnaś takich badań pilnować dla jego dobra, lepiej wiedziec o szyjce wczesniej niz pare dni za późno...
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość