no to masz przeboje :) Ale takie właśnie są dzieciaczki. Muszą wszystkiego dotknąć i spróbować. :Dona sie dlawi a ona liscia probowala pogrysc
no ale nie wiem czy to jest odpowiednia "zabawa" dla takiego maluszkabo sa male dlugie i twarde,
dlatego ja kwiaty ktore mialam na podlodze postawilam na stol bo Marcel tez sie probowal dobierac do listkow a niestety sporo kwiatow jest trujacychno to masz przeboje :) Ale takie właśnie są dzieciaczki. Muszą wszystkiego dotknąć i spróbować. :Dona sie dlawi a ona liscia probowala pogrysc
ok. 7 rano je kaszkę ryżową owocową, a obiad zwykle o 13-tej, tak więc 6 godz. bez jedzenia, ale jak nie chce, to nie będę jej przymuszać, bo to bez sensu. Tak jak piszesz, najwyraźniej nie jest głodna.a przed deserkiem co je??
dobre wieśAdaś dzisiaj był z nianią od 9-13 i było ok, spał przy niej i zjadł ładnie:) idzie ku dobremu!
o joj, może powinnaś kwiatki wyżej poustawiać. Dobrze, że nie były to trujące kwiatki...a ona sie dlawi a ona liscia probowala pogrysc
zgadzam się z tymno ale nie wiem czy to jest odpowiednia "zabawa" dla takiego maluszka![]()
pięknieMarcel wazy 9470g i ma 75cm
aha myslalam ze ma jeszcze jakis posilek przed obiadem, no jednak to troche godzin jest, no ale jakby byla glodna to by zjadlaok. 7 rano je kaszkę ryżową owocową, a obiad zwykle o 13-tej,
no chyba to normalne bo u nas jest tak samoale to chyba normalne, że nasze dzieciaczki będą coraz mniej spały w dzień.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość