Awatar użytkownika
magda26
Trzy tysiące lat minęło...

16 paź 2007, 16:20

Dla Olivierka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Juli moze faktycznie za duzo na raz ja podawalam mu w jednym tyg lyzeczke jednego w nastepnym drugiego i tak dalej np przed chwila zjadl pol sloiczka jablko z marchewka i dodalam pol banana i jadl ze hoho moze twoj nie toleruje banana.

My dzisiaj na szczepieniu bylismy i misiek dzielny nie plakal nic a nic :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: pani doktor powikedziala ze silny i zdrowy i nawet jakby chciala nie ma sie do czego doczepic wazy 8600 g nastepne w 7 miesiacu wiec jeszcze troszke czasu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Ja jutro wybieram sie do szwagierki potem do bratowej na kawusie na ploteczki a co tam P popoludniowki ma wiec korzystam :ico_oczko:
Kamilko kochana ty sie kuruj nam :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: i nie mozesz sie rozlozyc :ico_oczko:

Awatar użytkownika
-indigo-
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

16 paź 2007, 17:11

... ja to klachula jestem
A co to znaczy?? Bo na moim terenie nie znamy takiego słowa?? :ico_noniewiem:

Magda ten twój synus to zaraz sobie wstanie i normalnie pójdzie... :ico_oczko: Ale imponująca waga :ico_szoking:

Powiedz mi jak dodałaś banana? tak po prostu rozmemłałaś?? I pytałam o marchewkę...surowa??

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 paź 2007, 17:28

MAdziu.. WOW..normalnie jestem w ciezkim szoku :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: Naprawde Marcinek niedlugo zacznie biegac i gadac.. Fju fju..
Frydza- fajne spiochy - zwlaszcza ten komplecik z minnie :-)
Kamilko - ja dawałam sloiczki - marcheweczke gotowana gerbera. Chociaz nie wiem czy to gotowana.. :ico_noniewiem: w kazdym razie marcheweczke gerbera i bobovity.

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 paź 2007, 17:53

ja tylko na sekundke, pokazac zdjeciaki ze spaceru, bo jeszcze zupe musze ugotowac, a wieczorem mnie nie bedzie, bo na bezalkoholowe ide :ico_oczko: :ico_oczko:
Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/Obrazek

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 paź 2007, 18:35

Siemandero :-D KAMILKA klachula to znaczy ze duzo gadam :-D :-D ja podaje marcheweczke z jablkiem i samo jablko z bobowity lub gerbera :ico_oczko: JASNIE PANI fotki superasne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i slicznie z Lusia wygladacie :-D

Awatar użytkownika
asiula26
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

16 paź 2007, 18:41

Madziu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Marcinka że dzielnie zniósł szczepienie

Lucy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Oliverka za ząbek to pierwszy ząbek na czerwcówkach, Emi lada dzień dołączy do twojego synka

Kamilko klachula to osoba która lubi ploteczki z psiapsiółkami :-D

A ja jak wróciłam do domu z mojej dodatkowej pracy to Emi spała ale w śnie zaczęła coś sie skarżyć, marszczyć i miny robić, aż w końcu w ryk, myślałam że taka głodna więc dawaj do cyca i wtedy wieeeeeeeeeeeeeeeelka sraka aż po plecy, nawet z pampersa wypłynęła, syropek zapisany przez lekarza poskutkował. A tak normalnie to kupka jest twardawa, jak plastelinka. NA twarzy Emilki od razu uśmiech zagościł widać że jej ulżyło. No ale w trakcie ubierania znów mega wyk, tym razem to już z głodu. POjadła i bawi sie dalej z ciocią, a ja klikam :-D

Awatar użytkownika
magda26
Trzy tysiące lat minęło...

16 paź 2007, 20:37

Dziekuje dziewczyny za pochwale dla Marcinka odezwe sie jutro dzisiaj cos humorek nie dopisuje :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 paź 2007, 20:38

asiulka ciesze sie ze emi sobie ulzyla.. hihi nie ma to jak walnac kupke i od razu lzej na sercu i nie tylko hihi

jasnie pani bardzo fajnie prezentujecie sie z luska hihi i z chusta hehe

dzisiejszy ranek powital deszczem, jak co wtorek kiedy musze szybciej sie zrywac i na joge spozniona pedzic hihi
i zawsze zabawa z folia na wozek itd... jakby na zlosc ten deszcz wymyslali bysmy mieli dodatkowe czynnosci przed wyjsciem hihi
no ale z drugiej strony to nawet dobrze sie sklada ze w taka pogode mamy plana bo dzieki temu chcac niechcac trzeba tylek ruszyc i gonic przed siebie hihi
a w innym przypadku moglabym dzien spedzic na niczym.. konkretnych i polowe przespac z leonkiem hihi

dzis juz byly ostatnie zajecia jogi, kolejny kurs za 2 tyg i mozemy znow w nim uczestniczyc..
no zobaczymy..
leos pierwszy raz zasnal, wczesniej marudzac okazujac tym swoje zmeczenie...
ale nie dziwne bo wstal wczesnie dla niego, juz od 9.30 nie spal.. wiec po 3 godzinach znuzylo go.. i 10min [przed koncem zasnal hihi

po jodze wpadlismy na szybkie sniadanko. potem jeszcze kumpel na kawke zawital .. i udalo nam sie wreszcie wyjsc z domu
adas zostawil mi kilka spraw do zalatwienia na poczcie i w banku.. rachunki itd
wszystko zalatwilam po czym spotkalam sie z kumpela... wstapilam do kilku sklepow i potem jeszcze do niej do domu hihi
zawitalam do domu tuz po adasiu czyli po 17-tej
poplotkowalam z kumpela z poski na skypie hihi
adas teraz zaczyna kapiel malego. a ja koncze posta i zabieram sie za obiado kolacje, pieczony łosoś . mial byc z ryzem ale okazalo sie ze w szafce znalazlam tylko puste pudelko :ico_zly:

:ico_zly: :ico_zly:

ale nic sie nie dzieje hihi zrobie salatke z kielkow i bedzie pysznie

kamilko jak zdrowko? lepiej?
a z tymi czopkami to ja slyszalam by nie przesadzac, bo dziecko sie przyzwyczai i bedzie mu trudno samemu sie wyproznic...

frydza klachula? pierwsze slysze takie okreslenie. ale dolaczam do klubu.. i julie zapraszam hihi

[ Dodano: 2007-10-16, 20:43 ]
madzia ladne nowe foteczki w podpisie hihi
oby humorek jutro powrocil i cie nie opuszczal :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-10-16, 21:16 ]
a wczoraj zarejestrowalam sie na stronce z filmikami i mozecie tam zobaczyc dwa filmy z leosiem
zapraszam
http://www.youtube.com/user/babulki

Awatar użytkownika
avisek
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

16 paź 2007, 21:21

wow - marcinek niezle wazy.. laurunia nago wczoraj wazona 6400...
dominka z luska super wygladacie na tym spacerze jak tak dalej pojdzie to i ja ta chuste zakupie :-)

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 paź 2007, 21:38

MADZIORKA no poprostu rewelacja super ekstra odlotowy ten Wasz Leos usmialam sie razem z nim na tym filmiku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a i najlepsza zabaweczka to muchomor :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”