Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 sty 2009, 19:18

Gie, nowe zdjęcie Su w podpisie, ona jest rozbrajająca :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

co do pierwszych dni w pracy na bank będzie ci ciężko, ale i ja niedługo wracam.
Jak P. zwolnią to ucieknie na jakiś czas na zwolnienie więc już będę mogła wrócić. Chciałam jeszcze posiedzieć cały luty w domu i marzec ale zobaczymy jak to wyjdzie.

No nam Maja ostatnie 2 tyg wstaje ok. 6 rano :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: i nawet późniejsza kąpiel ni pomaga :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

[ Dodano: 2009-01-25, 18:20 ]
aaahhhhhhh
byliśmy dzisiaj na spacerku z Mają oczywiście już w spacerówce, później albo jutro foty :ico_brawa_01:
ale mała była zdziwiona i taką minę miała zdezorientowaną :ico_szoking:

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

25 sty 2009, 20:47

Witam .Doczytalam was wkoncu :-) Probowwalam popoludniu ale jak zasiadlam wygodnie to sie Jula obudzila i bylo po czytaniu :ico_haha_01:
Gie wspolczuje rannego wstawania :ico_olaboga: Bo przeciez jak ci Zus bedzie w nocy dowodzic to ty w pracy biedaku zasniesz.

Margarita no swiat sei Majeczce z nowej perspektywy spodobal :ico_brawa_01: Moja Jula jeszcze z miesiac poczeka na jazdy w spacerowce,Niech zacznie troche lepiej siadac to wtedy ja przeloze :-)

Jagna zdrowka zyczymy i wracaj do nas szybko.

A moja Jula coraz rzadziej sie za cyca bierze a z flachy nie umie pic i mamy zajecie z nauka picia ze smoczka :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 sty 2009, 21:31

Hejka (jak to mówi Mariolka z kabaretu... :-D :-D )

Ja juz przygotowana do pracy, manicure zrobiony, ubranko przyszykowane, jutro rano tylko musze sobie jakies zarelko przyszykowac... mam nadzieje, ze Su nie da mi dzisiaj w nocy popalic, bo i tak musze baaardzo wczesnie wstac, a raczej baaardzo w srodku nocy... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: juz sie od tego odzwyczailam... trzymajcie kciuki za moj "pierwszy dzien..." :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

MARGARITA - no, mam nadzieje, ze uda Ci sie posiedziec jeszcze troszke w domku z Maja - ciezko zostawic takie malenstwo... :ico_placzek: :ico_placzek:

no i z niecierpliwoscia czekamy na foty ze spacerowki... mam nadzieje, ze jutro je sobie obejrze w pracy :)

SZKRAB - mam nadzieje, ze Jula szybko nauczy sie pic z butelki... mi sie zawsze wydawalo, ze dzieciom przychodzi to latwo... tzn., ze latwiej im pic z butli, niz z piersi... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

dobra, ja sie chyba zegnam, chociaz pewnie za szybko nie zasne, jesli w ogole... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

[ Dodano: 2009-01-25, 20:34 ]
Gie, nowe zdjęcie Su w podpisie, ona jest rozbrajająca

DZIĘKI, Kochana...

powiem nieskromnie, że.... też tak uważam, hhehheee.... :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

25 sty 2009, 23:17

gie powodzenia w pracy ::) oj ja niee wiem jak bym miala teraz isc do pracy :ico_szoking: chyba bym nie dala rady myslami :)no naszczescie ja nie mam takiego problemu ze smoczkiem hubcia bo on z nim nie spi :) wiec tylko wstaje na karmieie i ewentualnie jak go bola dziaselak to mu posmaruje i dam pic :) a dentinox-gel sama mialam i jest dobry bo ten bobodent to jest zastepstwo za cal-gel ale jest ochydne i wcale nie daje nic a calgel byl super lubilam go jak pilnowalam dzieciaczkow i pomagal im nie wiem czemu go wycofali :(
gie powiedz ile czasu karmilas mala piersia ????

bo wiecie mam problem bo tesciowa mnie obwinia za to ze nie karmie piersia :(!!!!!!!!!!!! :ico_szoking:

margarita super czekamy na fotki no hubcio zasypia na sieedzaco w spacerowce i potem go klade :) bo przeciez ogladanie samochodow jest takie meczace :)
margarita hubcia narzeczona zmarla miala 2 tyg :( i na imie Wiktoria :) :ico_placzek: :ico_placzek: sliczna byla taka kochana :( aniolek maly teraz lata z innymi aniolkami :(

iwonka dziekujemy za wiesci :)

Jagna wracajcie do zdrowia szybciutko co do nas wrocisz szybko :) oby Emi szybko wyszla z tej anemii :)

shoo- on chyba tak szybko sie rozwija ze ja niektorych rzeczy nie widze :) :ico_szoking: normalnie sama jestem pod wielkim wrazeniem i pelna podziwu :)

[ Dodano: 2009-01-25, 22:22 ]
margarita widze ze obie mamy po..........ne tesciowe :( :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 sty 2009, 09:17

Witam z ranka

:ico_kawa: na początek

i Gie, trzymam kciuki za pierwszy dzień w pracy, zarówno za Ciebie jak i za Su,żebyście obie tak nie tęskniły.

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

26 sty 2009, 09:20

Witam i stawiam :ico_tort: na 5 miesiecy Juli.

Gie milego dnia pracy :-)

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 sty 2009, 09:46

hej hej :)

czas pokaże ale coś mi się wydaje że ona tak jak Su zakochana jest w Jaspim :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
heheee, ale ten moj syn ma powodzenie :ico_brawa_01:

Gie, nowe zdjecie Zuzi - super :-) najladniejszy usmiech na calym forumie :-D

Jagna30. zdrowiejcie nam szybko :ico_sorki: i wracaj tu, bo smutno bez Ciebie..

szkrab, ja podobnie jak Gie, myslalam, ze dzieci generalnie lubia butelki... a tu sie okazuje, ze to, co dla nas bylo kolem ratunkowym, dla innych dzieci jest problemem.. ale to dziwne :ico_noniewiem:

kamilka21, Twoja tesciowa nie ma prawa o nic Cie obwiniac, powiedz jej, ze to, czy sie karmi butla, czy piersia, nie ma nic do rzeczy... wazne, ze dbasz, zeby Twoj syn byl syty i zadowolony.... a jak jej cos nie pasuje, to... ma problem :-D bo swoim gadaniem i tak juz nic nie zmieni, a jeszcze moze pogorszyc stosunki miedzy Wami

Gie, ahaa.. no tak, zapomnialam dodac: POWODZENIA DZISIAJ!!! juz pewnie w pracy siedzisz, jak Ci jest?

a u nas z nowosci, to wczoraj kupilam dla malego 4 nowe sloiczki
- puree ze slodkiego ziemniaka
- warzywa z kurczakiem
- kalafior i brokuly w sosie serowym
- jogurt bananowo-malinowy (w sloiczku, ale dopiero po zakupie doczytalam, ze zawiera mleko :/ wiec z tym jeszcze poczekamy)

wczoraj podalam mu pol sloiczka tego slodkiego ziemniaka, na poczatku sie krzywil, ale pozniej juz bylo lepiej i zjadl te pol sloiczka :ico_brawa_01:

zaczelam tez kapac go w plynie do kapieli Oilatum (czytalam na innych watkach, ze pomaga dzidziom.. nawet tym z atopowym zapaleniem skory), wczoraj odbyla sie pierwsza kapiel w tym plynie, zobaczymy za tydzien, czy beda efekty... a tanie to nie jest :ico_szoking:
Jaspi dalej ma bardzo sucha skore na nogach (szczegolnie na udach), reszta jest ok...
i po wlozeniu do wody, jego uda staja sie cale czerwone, a jak je myje, to sa takie chropowate :/ dziwne, bo cala reszta cialka jest w porzadku :ico_noniewiem:
no nic, poczekamy na rezultaty..

[ Dodano: 2009-01-26, 08:47 ]
aaa i jeszcze :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla JULCI!

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 sty 2009, 10:21

no witam i ja.

:ico_tort: :ico_tort: dla Julci.

Gie trzymam kciuki za pierwszy dzień w pracy i gratuluje powrotu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-01-26, 10:00 ]
wczorajszy spacerek :-D :-D :-D
Obrazek

Maja była nieco zaskoczona i miała niezadowoloną minkę :-)
Obrazek

Obrazek

[ Dodano: 2009-01-26, 10:02 ]
to co Maja wyprawia podczas przewijania :-D :-D :-D

Obrazek

no i nowe i pierwsze dżinsy 9przyszły razem z kurteczką w gratisie) :ico_brawa_01:
Obrazek
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

26 sty 2009, 12:32

Witam
dla :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Paulinki

gie co tam ???? jak w pracy ????

margarita to Majeczka robi tak dokladnie jak hubert normalnie on chyba kosci nie ma :) :ico_szoking: bo nie wszytskie dzieci tak zrobia bo szwagierki synek tak nie zrobi bawi sie nozkami ale nie az tak bardzo zeby sobie wkladac do buzki nozke :) a dzisny supr hubcio mial 1 jak byl malutki mial chyba 2 tyg tatus mu kupil takie maluskie ze teraz to siegaja mu przed kolana takie byly male oczywiscie ich nie nosi bo by nie wszedl :)

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Majeczki

shoo Oilatum jest dobre bo my na poczatku mielismy bo Hubert mial rumien :(tez jest dobry emolium tez mielismy :)

[ Dodano: 2009-01-26, 11:33 ]
Przepraszam dla Julci :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 sty 2009, 12:48

margarita83, zdjecia super :-) nie widac, zeby Majka miala niezadowolona minke... jak na moje oko, to jej sie podobalo :-) i fajnie wykombinowalas, ze Majka jedzie zwrocona do Ciebie twarza, a nie na odwrot... zobacze, czy u mnie tez sie da tak zrobic

a i w ogole, babo, co Ty wygadujesz, ze masz jakies nadprogramowe kilogramy?! na tym zdjeciu wygladasz na super laske, ja zadnego brzucha nie widze! (i nie mow, ze to przez kurtke, bo kurtka brzucha nie ukryje, tylko jeszcze bardziej go uwidoczni..)

Majka fajnie siega stopkami do buzi, ja czekam, az moj maly zacznie... poki co, zaczal lekko podnosic glowe, jak go trzymam za rece, chociaz maly postep :ico_noniewiem:

kamilka21, Hubcio idzie leb w leb z Majka, jezeli chodzi o wyczyny fizyczne :ico_brawa_01: rzeczywiscie, dzieci maja bardzo elastyczne cialko... ja bym chyba nie umiala wsadzic sobie stopy do buzi :-D tzn. zakladam, bo nie probowalam (i nie bede probowac :-D)

a moj Jasper caly czas robi "swiece", lezy z nogami w gorze i moze tak praktycznie przez caly dzien... a nogi w kolanach ma prawie wyprostowane hehe, smiesznie to wyglada

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”