- mimo wszystko nawet jest milaMiłej niedzieliMimo wszystko

[ Dodano: 2009-10-11, 14:02 ]
a tak wogole,to sie zastanawiam co moja corcia kombinuje,bo caly brzuch mi faluje - doslownie,bardzo mile uczucie

- mimo wszystko nawet jest milaMiłej niedzieliMimo wszystko
niesamowite to falowanie, nie da sie opisacaly brzuch mi faluje - doslownie
- no wlasnie,moja sie wiercila,wiercila i teraz spi,ona jak kotek najpierw miesce sobie robila,zajela wygodna pozycje i odpoczywaniesamowite to falowanie, nie da sie opisac
moj maluch ma rozne dni, przedwczoraj przez wiekszosc dnia poruszal sie pare razy a dzisiaj np szaleje caly dzien, nie wazne czy chodze czy lezemoja dzidzia sie rozleniwila, od kilku dni porusza sie tylko troszke co kilka godzin... ale podobno od tego tygodnia dzieciaczki spia przez 90% czasu
Dobrze wiedzieć bo moje też jakby spokojniejsze. Ale jak się rozszaleje to i zaboleć możeale podobno od tego tygodnia dzieciaczki spia przez 90% czasu,
- chyba nie zaszkodzi,a moze pomozea ja im wiecej czytam roznych opini tym bardziej nie wiem czy sie szczepic![]()
- 2650 aktualnie ma,sledze ich watek,bo tam moja Baska jestZastanawiam się ile moze teraz ważyć.
oj nie wydaje mi siemoj to beben w porownaniu do Twojego
lilo chyba bardziej chodzilo o to ile jej dzidzia teraz wazylilo napisał/a:
Zastanawiam się ile moze teraz ważyć.
- 2650 aktualnie ma,sledze ich watek,bo tam moja Baska jest
- no wlasnie Lilo pisala,ze ona jak sie urodzila to wazyla 1200 gram i ciekawe ile ma teraz,wiec napisalam,ze teraz wazy 2650 i ma juz prawie 3 miesiacelilo chyba bardziej chodzilo o to ile jej dzidzia teraz wazy
wg mojej madrej ksiazki dziecko w 27tc wazy srednio ok 1100
- a moj juz jest wielkimoj robi sie wielki
- ja tez,ja tezmezu poszedl spac a ja ogladam Teraz albo nigdy
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość