tymianek i podbiał niby naturalne, ale czytałam, ze można ich brać w ciąży ,
a co można na kaszel??? oprócz syrop z cebuli, bo ja nie lubię
ja tam bralam i mi nic nie bylo z maluszkiem tez wszystko OK. a nawet tego nie konsultowalam z lekarzem tylko w aptece spytalam czy moge i powiedzieli ze mozna ale wiadomo trzeba to rozsadnie brac nie za duzo zeby nie przedawkowacorofar nie jest wskazany szczególnie w I trymestrze ciąży...
A u mnie sniegu juz nie ma sucho jest od kilku dni gdzie niegdzie tylko jakies pozostalosci po sniegu sa tyle ze temp. dosc niska jest i jest zimno. Ale wole juz taka pogode niz ten snieg. To dobrze ze juz Ci lepiej Super ze maluszek sie juz tak czesto odzywau nas śniegu napadało i ciągle pada,ja czuję się troszkę lepiej,synuś w brzuszku się już często odzywa
u nas pewnie ten śnieg długo nie poleży , bo jest 2 st. na plusie, ja jednak lubię jak jest biało i jest przymrozek, dzieciaki mają frajdę,A u mnie sniegu juz nie ma sucho jest od kilku dni gdzie niegdzie tylko jakies pozostalosci po sniegu sa tyle ze temp. dosc niska jest i jest zimno. Ale wole juz taka pogode niz ten snieg.z
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość