lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

15 cze 2007, 14:07

jasnie pani brzuch mi wymacala jak zwykle :ico_puknij: co ona mi mogla powiedziec ??? ja sama to wiedzialam...jedyne co to sie spytalam co mam pod mostkiem,bo taka gulka mi sie zrobila i mnie uspokoila,bo to macica kosc do gory wypchala :ico_olaboga: mam taka wielka,ze sie smiala,ze i drugie dziecko by sie zmiescilo :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 cze 2007, 14:22

A moze wy czekacie na Ilonke co? Ona ma 20 wracac.
ja chetnie poczekam :-D

no i co z lenka????? :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-06-15, 14:23 ]
mam taka wielka,ze sie smiala,ze i drugie dziecko by sie zmiescilo
moze oliverek ma rodzenstwo??? :ico_oczko:

lucy23

15 cze 2007, 14:30

ona sie smiala wlasnie,ze moze mam 2,ale potem powiedziala,ze to zart,bo serduszko jest jedno :)

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 cze 2007, 14:32

lucy23, a ja ci powiem, ze raz w UK gp proponowala mi umowienie z ginekologiem na normalne badanie. to bylo na poczatki ciazy i jakos za tydzien mialam jecha do PL i isc do gina i tak wiec wtedy odmowilam, ale widac jest to mozliwe.

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 cze 2007, 15:16

lucy23, a ja ci powiem, ze raz w UK gp proponowala mi umowienie z ginekologiem na normalne badanie. to bylo na poczatki ciazy i jakos za tydzien mialam jecha do PL i isc do gina i tak wiec wtedy odmowilam, ale widac jest to mozliwe.
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

[ Dodano: 2007-06-15, 15:17 ]
to chyba tez duzo zalezy od podejscia gp lub poloznej...
moi nie sa zbyt zainteresowani...
gp totalnie na lajcie...
polozna bardziej dokladna... (sam wymaz byl dla mnie szokiem :ico_szoking: ) ale z umiarem niestety,,
kasik tez miala swietna polozna. skoro do domu do niej nawet przychodzila... :ico_szoking:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

15 cze 2007, 16:18

ale zescie naklikały laski :ico_brawa_01:
Kasia co z Lenką???????????????????????????????????
ja dzis bylam w citizen advice i siedziałam tam 2 godziny bo kobieta pomagała mi papiery wypełniac, potem na szkołe rodzenia ale ledwie zyje :ico_olaboga:
i kto mi dzis podniósł cisnienie?????? jak myslicie????? tesciowa!!! :ico_szoking: bo ja z mama moja mamy taka taktykę: jak jej dam głuchacza to znaczy ze milo by bylo jakby weszła na skype i sobie pogadamy i odwrotnie, jesli po głuchaczu ok 10 min zadnej z nas nie ma na kompie tzn. ze gdzies jestesmy w swiecie ( sklep, miasto, kolezanka itp)
moja tesciowa chcialaby tak samo wiec dawała mi dzis gluchle ile razy ???????????????? 16 :ico_szoking: :ico_szoking: i widziała ze mnie nie ma na skype a ja miedzyczasie w tym citizen byłam, a ona dzwoni i dzwoni i wie ze ja nienawidze jak ktos mi 800 razy gluche daje bo mnie to wkur..... to pisze do mojego smsa: weź cos zrób!!!!! no i skonczyly sie gluche :ico_olaboga:
matko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dosyc ze mialam z rana depresje to Ta mi jeszcze cisnienie podniosła :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_zly:
no a teraz o inna sprawe chcialam Was zapytac: chodzi mi jeszcze raz o paszport bo wiem ze Wy jakos to z konsulem załatwiacie tak????? a mi dzis babka poiedziala ze mam sie od razu starac o Irlandzki, wiec teraz nie wiem jak to wszystko załatwie, jak malenstwo sie urodzi :ico_olaboga: dzis mialam urwanie głowy z tymi papierami tyle tego :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-06-15, 16:20 ]
Madziorka uwielbiam To zdjecie Wasze jest zajefajne :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
felicity001
Umiem skakać na skakance po całym forum

15 cze 2007, 16:25

Hej dziewczyny - czy u was tez tak znowu leje?
Rano bylo ladnie - a teraz w polowie drogi do bootsa (po mleko - ktore sie nam nagle skonczylo) tak sie rozpadalo - zupelnie jak wczoraj - wrocilam mokra od stop do glow (Ola na szczescie suchutka w wozeczku :ico_haha_01: nawet zasnela w czasie drogi - i jeszcze spi)

Pochwale sie co kupilam :
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0126219097
kojec :-D - przyda sie nam glownie do ogrodu

lucy23

15 cze 2007, 17:17

felicity bardzo fajne :ico_brawa_01: madziorka GP powiedziala to samo co polozna,ze glowa jest na dole i gotowa do wyjscia,to samo potwierdzilo usg ,ktore mialam kilka tygodni wczesniej :ico_noniewiem: moze nie ma potrzeby ,zeby ginekolog badal ? :ico_noniewiem: w koncu w polsce dziewczyny badane sa przez gina i nic z tego nie wynika...madzi powiedzieli,ze lada moment bedzie rodzic ,a ponoc ma wywolywany porod :ico_noniewiem: nam to samo polozna powie bez zagladania :-D

[ Dodano: 2007-06-15, 18:07 ]
kasiaa co z lenoslawa ?????????

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 cze 2007, 21:43

felicyty fajna klatka :ico_oczko: :-D

ja bylam na KTG i dzisiaj juz wyszly bardzo lekkie skurcze, ale juz porodowe, z tym, ze polozna powiedziala, ze jest to najdziwniejszy odczyt jaki moze byc, bo oznacza ze moze sie wszystko zaczac do 2 godzin, albo sie wogole nie zaczac nigdy. tamte wczesniejsze przynajmniej nic nie zapowiadaly. wiec dalej plan bez zmian: w poniedzialek o 8 rano do szpitala ide. w dodatku powiedziala mi, ze mam jeden z wiekszych brzuchow jakie kiedykolwiek widziala :-D

kaasiaa79

15 cze 2007, 22:10

jestescie kochane, ze tak sie o nas martwiłyście :ico_buziaczki_big:
pojechalismy do szpitala, tam zrobili wymaz, bo naprawde brzydko juz te nogi wyglądały, pęcherzyki z wodą zaczęły pękac i ta skórka robiła sie brudna, no paskudztwo :ico_noniewiem: ale jednak pediatra mial racje, to uczulenie na jakis rodziaj trawy, a raczej chwst, loenosława biegała na golasa, trawa ja smerała po udkach, no i mamy teraz bąble :ico_oczko: ale juz sie nie martwie, bo juz wiem, co to jest, uff...ulżyło mi :ico_oczko: a dal was jeszcze raz :ico_buziaczki_big:

chcialam napisac dzis rano, ale mamy w domu akcje pod kryptonimem: WRÓG U BRAM :ico_haha_01: kuby babcia zawitała koło 9 i tak będzie nam truć do poniedziałku :ico_oczko:
nie uwiezycie ile ona je :ico_szoking: usypialam lenke, a na patelni były dwa udka-dla nas i 2 skrzydełka-dla lenki, balam sie, ze sie spala zanim mała usnie to powiedzialam, zeby sobie sama nałozyła i...zjadła wszytsko :ico_haha_01: do tej pory sie z kuba śmiejemy :ico_haha_01: finansowo nie wyrobię przy takiej babci :ico_haha_01:

Wróć do „Pozostałe”