a ten domek bardzo mi się podoba.
  a ten domek bardzo mi się podoba. . A może wcale nie urodzę w połowie maja tylko w terminie?Hmmmm albo mała tak mnie tylko podpuszcza i lada moment zaczną się skurcze ?
  . A może wcale nie urodzę w połowie maja tylko w terminie?Hmmmm albo mała tak mnie tylko podpuszcza i lada moment zaczną się skurcze ? .
 . 

jak do 20 maja nie bede sie pewniej czula,to chyba przeloze ;( u nas w bristolu duzo rond i ja kompletnie trace glowe
 jak do 20 maja nie bede sie pewniej czula,to chyba przeloze ;( u nas w bristolu duzo rond i ja kompletnie trace glowe   zobacze jeszcze ....
 zobacze jeszcze ....  moze to tylko dzis mam dola....
 moze to tylko dzis mam dola.... ale pocieszam sie ,ze czas mnie nie nagli,bo od czasu testow mam 2 lata na praktyczny ...ale rozumiem cie,bo im szybciej tym lepiej...ja jestem taka,ze chce miec i umiec wszystko od razu,a czesto tak sie nie da i niestety zdanie prawka wymaga czasu ...rzadko kto zdaje od razu
 ale pocieszam sie ,ze czas mnie nie nagli,bo od czasu testow mam 2 lata na praktyczny ...ale rozumiem cie,bo im szybciej tym lepiej...ja jestem taka,ze chce miec i umiec wszystko od razu,a czesto tak sie nie da i niestety zdanie prawka wymaga czasu ...rzadko kto zdaje od razu   ja mysle,ze w koncu zdamy,a nie wazne kiedy ...wazne zeby sie nie poddawac...moja kolezanka zdala z 8 razem
 ja mysle,ze w koncu zdamy,a nie wazne kiedy ...wazne zeby sie nie poddawac...moja kolezanka zdala z 8 razem   a inna znajoma mojej mamy ponoc za 13
 a inna znajoma mojej mamy ponoc za 13   naprawde je podziwiam,bo ja sie szybko zniechecam...ale jak widac cierpliwosc poplaca...alinko ja tez to wszystko kiepsko widze,ale tak jak ty probowac bede,az do skutku....
 naprawde je podziwiam,bo ja sie szybko zniechecam...ale jak widac cierpliwosc poplaca...alinko ja tez to wszystko kiepsko widze,ale tak jak ty probowac bede,az do skutku.... 
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość