shiva no ty to kochana uważaj na siebie bo już na ostatnich nóżkach jesteś
pruedence trzymam kciuki

i oczywiście czekamy na zdjęcia córeczki
  i oczywiście czekamy na zdjęcia córeczki   

szew mi zdjeli wczoraj i przez pol nocy mialam skurcze nawet co 7 min, ale przeszlo, a juz myslalam ze urodze
 szew mi zdjeli wczoraj i przez pol nocy mialam skurcze nawet co 7 min, ale przeszlo, a juz myslalam ze urodze  rano na ktg linia prosta, zbadali mnie i lekarz powiedzial ze moge do domu jechac i przyjechac jak wody odejda
 rano na ktg linia prosta, zbadali mnie i lekarz powiedzial ze moge do domu jechac i przyjechac jak wody odejda  palcem juz wyczul główke i pow ze daje mi tydzien, zobaczymy, w czwartek mam wizyte u mojej lekarki, no i sie dowiedzialam ze teraz mi sie moze mazac takie uplawy z krwia i dodatkowo jakiegos polipa wypatrzyli
  palcem juz wyczul główke i pow ze daje mi tydzien, zobaczymy, w czwartek mam wizyte u mojej lekarki, no i sie dowiedzialam ze teraz mi sie moze mazac takie uplawy z krwia i dodatkowo jakiegos polipa wypatrzyli  w czwartek sie lekarki zapytam o co z tym chodzi, dzisiaj chcialam tylko wyjsc, bo jeszcze by sie rozmyslili
 w czwartek sie lekarki zapytam o co z tym chodzi, dzisiaj chcialam tylko wyjsc, bo jeszcze by sie rozmyslili

- kciukasy trzymampodpisać tą umowę:)

- i dobrze,powodzenia u lekarzaDlatego piszę, byście się o mnie nie martwiły

- czekamyto pozniej zdam relacje

A tu w Koszalinie tez jest tak,ze kazdy moze wejsc na sale poporodowa
 A tu w Koszalinie tez jest tak,ze kazdy moze wejsc na sale poporodowa  jak zrobia zakaz,a poki co wiem,ze jest - to bede sie cieszyc
 jak zrobia zakaz,a poki co wiem,ze jest - to bede sie cieszyc  

już sie nie mogę doczekać kiedy swoją kruszynkę zobaczę
  już sie nie mogę doczekać kiedy swoją kruszynkę zobaczę    

1-ego GRUDNIA
 1-ego GRUDNIA 
 ).
 ). 

Zdaj nam relację jak było
 Zdaj nam relację jak było  

No i fajnie, że lekarz Ci powiedział, że poród to kwestia kilku dni, ja coś czuję, że przenoszę... A co do tego zamykania w szpitalu, to jakaś masakra
 No i fajnie, że lekarz Ci powiedział, że poród to kwestia kilku dni, ja coś czuję, że przenoszę... A co do tego zamykania w szpitalu, to jakaś masakra 
 No ale cóż, miejmy nadzieję tylko, że sala będzie wolna
 No ale cóż, miejmy nadzieję tylko, że sala będzie wolna  No i dobrze, że poszliśmy dzisiaj, bo może jeszcze zdążę zrobić brakujące 2 badania, jutro się wybiorę do przychodni. A upominałam się o nie u mojego lekarza, a ten stwierdził, że nie są konieczne
 No i dobrze, że poszliśmy dzisiaj, bo może jeszcze zdążę zrobić brakujące 2 badania, jutro się wybiorę do przychodni. A upominałam się o nie u mojego lekarza, a ten stwierdził, że nie są konieczne 
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość