leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 paź 2009, 08:36

wpadłam podejrzec Ciebie i Twojego syneczka. Cudny masz bebzonik, bardzo zgrabny.
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
witaj kochana :ico_oczko:
jak tam corcia??

lilo

12 paź 2009, 09:06

2650 aktualnie ma,sledze ich watek,bo tam moja Baska jest
Chodziło mi jak doszła leona o mojego malucha w brzuchu :ico_oczko: Jakoś nie wydaje mi się żeby miał już ponad kilo. Ale kto wie :ico_noniewiem:

Ale dobrze wiedzieć że malutka ma się dobrze :ico_sorki: To dla nas też budujące że nasze maleństwa mają już duże szanse w razie czego :ico_sorki:

Katka
Wodzu
Wodzu

12 paź 2009, 09:08

jak tam corcia??
a dziękuje. Miewa sie wspaniale. Jest po prostu przecudna moja Gwiazdeczka :ico_brawa_01: Daje mi mnóstwo szczęścia, każdego dnia :ico_haha_02: Czasem jeszcze niedowierzam, ze stało sie, ze doczekałam sie swojego własnego upragnonego maleństwa, które wynosilam pod swoim sercem, które "uhodowałam" w swoim brzuszku.
Zawirował świat, wszystkimi kolorami tęczy :ico_haha_02:

pozdrawiam i trzymam kciuki &&&

[ Dodano: 2009-10-12, 09:17 ]
geheimnis jeszcze słowko do Ciebie Kochana
wszystko bedzie dobrze !
ja tez zjadłam tonę leków od 28 tc, bo Aurelcia spieszyla sie na świat, miałam tez załozony pessar i wtedy wydawalo mi sie to wszystko nie do przezycia.
Sama myls, ze trzeba wciąż i wciąż leżec, az do obłedu, martwilam sie o zdrówko Aurelki (w koncu tyle leków nie moze byc bez wplywu na dziecko), bałam sie co to bedzie jak ona napprawde urodzi sie tak duzo przed czasem...czy przezyje, czy bedzie w 100% zdrowa... przeciez wczesniaczki czesto miewaja problemy ze zdrowkiem...
Bałam sie potwornie, 2 tyg spedzilam w szpitalu, tyle łez wylałam, ile ja sie wtedy modliłam, prosiłam los o to, by nie zabierał mi najcenniejszego skarbu ( bo i takie mysli przebiegały przez głowe)...
Jesli moge cos doradzic ułoż sobie jakas mantre i powtarzaj ją codziennie po kilkanascie razy.Bardzo wiele zalezy od naszje psychiki, zwłaszcza u nas czyli u kobiet po stracie.
Moja mantra brzmiała "Moje dziecko jest silne i zdrowe.Urodzi się w lipcu".
I tak sie stało.Urodziłam zdrowiutka i dorodną córeczkę. I stalo sie to w lipcu, choc mialam przez tydzien czerwca wywolywany porod, choc mała tak sie spieszyla od kwietnia. Nasza psychika dyktuje ciału co ma robic.

Bed eo Tobie myślała cieplutko.
wszystko bedzie dobrze !!!

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 paź 2009, 09:40

To dla nas też budujące że nasze maleństwa mają już duże szanse w razie czego
dokladnie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: ja ciesze sie z kazdego kolejnego tygodnia :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Jest po prostu przecudna moja Gwiazdeczka
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ja wrocilam ze sklepu
kurcze jak zimno :ico_chory:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

12 paź 2009, 12:15

Witam dziewczynki,

W weekend byłam u rodziców ale czułam się paskudnie :ico_noniewiem: Miałam chyba jakieś skurcze? :ico_olaboga:
CO parę min brzuch mi się napinał i puszczał na jakieś 5 min i znowu...i tak 3 godziny.
Do tego było mi niedobrze, potem ten brzuch rozbolał ehhh :ico_placzek: jakaś masakra :ico_noniewiem:
samopoczucie mam kiepskie. Jutro mam wizytę i pewnie mi się poprawi jak usłyszę że wszystko z Maluszkiem jest dobrze.
Ruchów tez jakoś mniej odczuwam :ico_noniewiem:

Idę się położyć, ciągle bym tylko spała :ico_spanko: Jestem przemęczona, może to przez te bakterie...oby do jutra, wizyta o 9. Będę spokojniejsza i szczęśliwsza.

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 paź 2009, 12:24

Witam serdecznie :-D
Chodziło mi jak doszła leona o mojego malucha w brzuchu :ico_oczko: Jakoś nie wydaje mi się żeby miał już ponad kilo. Ale kto wie :ico_noniewiem:
Ja miałam robione 1,5 tyg temu robione USG w szpitalu i wtedy (24tyg i 3 dni) moja dzidzia ważyła 675g,więc pewnie w okolicach 27tyg dziecko będzie ważyć około 1kg.
geheimnis jeszcze słowko do Ciebie Kochana
wszystko bedzie dobrze !
Kochana, bardzo Ci dziękuję za cieplutkie słowa otuchy :ico_sorki: Staram się myśleć pozytywnie,ale każdy dzień to walka z głupimi pomysłami.Wszyscy wokół powtarzają mi że będzie dobrze,więc leżę posłusznie i modlę się o każdy kolejny tydzień w brzuchu mojego malucha. :ico_sorki:
Jeszcze raz Ci dziękuję za wsparcie :ico_buziaczki_big:

Tak jak napisałam leżę w łóżeczku i.....staczam bitwę z zarazkami bo coś mnie dopadło.Na razie mam zaczątki kataru.Nie mam pojęcia kiedy i gdzie ja to świństwo złapałam. :ico_olaboga: No nic.W ruch poszedł sok z malin i cytrynki,miód w mleczku,cebulka i woda z solą.Może coś pomoże :ico_noniewiem:

miłego dzionka dziewczyny :-D

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 paź 2009, 14:35

Hejka,
Poczytałam, ale mało pamiętam :(
Chciałam się Wam pokazać. To mój brzuszek z przed chwili :)
Obrazek
Obrazek

lilo

12 paź 2009, 14:57

Patrycja.le, super brzusio :ico_brawa_01: Bardzo zgrabny :ico_brawa_01:
Myślałam że mój niewielki ale twój też ogromny nie jest więc wszystko chyba w normie :ico_sorki: :ico_oczko:

geheimnis, zdrówka :ico_sorki:

Ja mam jeszcze katar, okropne to jest :ico_zly:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

12 paź 2009, 15:40

Patrycja.le, Sliczny brzunio :ico_brawa_01: a Ty bardzo ładnie wyglądasz.

geheimnis
, trzymam kciuki za Twoje zdrówko i bardzo dobry nastrój :-) współczuję leżącym bo nie dość że hormony robią swoje to jeszcze to leżenie :ico_olaboga:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 paź 2009, 15:55

hejka

ja po krotkiej drzemce
no i trzeba szykowac sie do szkoly

anusiek, daj znac po wizycie, mam nadzieje ze brzuch juz sie tak nie napina :ico_sorki:
u mnie tez ostatnio sie to zdarza nawet jak siedze w domu :ico_noniewiem:
oby jeszcze te 10tygodni przezyc :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

geheimnis, mam nadzieje ze zadne przeziebienie cie nie zlapie :ico_sorki:

Patrycja.le, fajny brzuszek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”