herbaciana
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

14 paź 2009, 17:39

i tego ja ci/wam zycze :-D

karmelka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 paź 2009, 08:39

witam was czwartkowo :-) macie ochotę na bułeczkę z serem i gorącą herbatkę? Jeśli tak to zapraszam :-)

herbaciana
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

15 paź 2009, 08:47

ja na kawke :ico_kawa: i jakąś kanapeczke jeśli można prosić ;)

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 paź 2009, 09:06

witajcie kochane :-)

ja juz po śniadanku i pysznej jajecznicy naczynia myłam, a teraz laba :-D
Prze kilka ostatnich tygodni miałam niewiarygodnego powera, wciąż pucowałam, sprzątałam, ogarniałam, przestawiałam, a teraz leniuch mnie wziął :ico_noniewiem:

i chyba po kawusie pójdę :-D
no i na was czekam :ico_haha_01:

herbaciana
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

15 paź 2009, 09:12

ja z kawusią juz,a wlasciwie z kubkiem po kawie...

karmelka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 paź 2009, 09:12

herbaciana :ico_kawa: i kanapeczka czekaja :-)
Dzisiaj mamy Dzień Dziecka Utraconego. Zastanawiałam się co napisać rodzicom,którzy stracili swoje dzieciaczki,ale chyba tego żeby inni ludzie pamiętali,że taki dzień jest i że chociaż te dzieci się nie urodziły to one były,są i będą dziećmi swoich rodziców i należy o tym mówić,nie twierdzić,że skoro się nie urodziło to go nie było,że płód w 9. czy 12. tygodniu to przecież jeszcze nie dziecko.Szlag mnie trafia jak coś takigo słyszę! Boli mnie,że rodzice nie otrzymują pomocy,a społeczeństwo bagatelizuje ten temat. Wysyłam wszystkim Aniołkom światełka do nieba [*][*][*] Pamiętajmy o małych Aniołkach :-)

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 paź 2009, 09:16

a propos...zrobiłam na aniołkach miejsce - z okazji dzisiejszego dnia...herbaciana - zapraszam jeśli masz ochotę...

karmelka wiesz...wszystko zależy od ludzi, ich wrażliwości...ja rozumiem, ze czasami możemy nie wiedzieć jak sie zachować, ale zamiast pleść bzdury lepiej zwykłe "przykro mi" powiedzieć i milczeć...ehh..temat-rzeka...

herbaciana
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

15 paź 2009, 09:22

herbaciana :ico_kawa: i kanapeczka czekaja :-)
Dzisiaj mamy Dzień Dziecka Utraconego. Zastanawiałam się co napisać rodzicom,którzy stracili swoje dzieciaczki,ale chyba tego żeby inni ludzie pamiętali,że taki dzień jest i że chociaż te dzieci się nie urodziły to one były,są i będą dziećmi swoich rodziców i należy o tym mówić,nie twierdzić,że skoro się nie urodziło to go nie było,że płód w 9. czy 12. tygodniu to przecież jeszcze nie dziecko.Szlag mnie trafia jak coś takigo słyszę! Boli mnie,że rodzice nie otrzymują pomocy,a społeczeństwo bagatelizuje ten temat. Wysyłam wszystkim Aniołkom światełka do nieba [*][*][*] Pamiętajmy o małych Aniołkach :-)
Dzięki kochana,ja mam dziś właśnie spotkanie z Aniołkowymi Mamami Wszystkim Aniolkowym Mamom złagodzenia bólu po stracie i siły i wiary w cuda
Ja od lekarza usłyszałam,że moje Bliźniaki to jeszcze nie były dzieci bo mimo,że to był 12tc serduszka im przestały bić w 8tc a to wg medycyny jeszcze embrion nie dziecko :/

karmelka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 paź 2009, 09:23

herbaciana przecież to były twoje dzieci,a lekarze to powinni przejść jakieś szkolenie jak należy rozmawiać z rodzicami w sytuacji straty.

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 paź 2009, 09:26

ale lekarze należą do osób które najgorzej reagują w takich sytuacjach i to czasem same kobiety ! a tak na prawdę od reakcji lekarza, jego słów, już na samym początku zależy jak sie z tym uporamy...
ale tylko edukacja, edukacja, edukacja...a zdaje się, ze nikt nie dostrzega problemu..i penwie dlugo jeszcze bedzie jak było :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”