matko ale mnie głowa boli byłam w ubikacji![]()
![]()

Po 3 miesiącach powikłania się jeszcze mogą odezwać??izuś_85, nie![]()
ja przypuszczam ze odzywają się powikłania po znieczuleniu przy cc
![]()
![]()
jedziemy z Alankiem, bo nadal karmię go piersią i jakoś sobie nie wyobrażam, żeby go komuś zostawić na cały weekend. Ale mój tata nie jeździ ani na nartach ani na desce więc się zaoferował, że zaopiekuje się Alankiem i co 3godzinki będziemy wracać na karmienie :)Nina zazdroszcze wyjazdu!!dobrej zabawy Wam zycze, a jedziecie z Alankiem czy zostawiacie go z kims? bo chyba z nim ciezko by bylo, no chyba ze ktos do pilnowania by z Wami jechal
Nie smęcisz i proszę tak nie pisać bo ci nakopię.Dobra bo smecę strasznie
Ee no to ty wyczynowiec jesteś. My się tez wybieramy ale ja jeździć nie będę bo ktoś z mała musi być.Na razie P nie ma wolnego i czekamy aż małej katar przejdzie.Powyciągałam wszystkie zimowe rzeczy - snowboardowe, bo na wekend wyjeżdżamy na górki oooo jej już się doczekać nie mogę. Mam nadzieję, że usypali kilka skoczni bo całą tamtą zimę musiałam się wstrzymywać przed skakaniem na desce przez ciąże, to teraz muszę nadrobić
![]()
No oby tak już zostało a nawet lepiej było.Dziś Elize odprowadził do szkoły, zobaczymy co dalej
Nie .Pierwsze słyszę o takim czymś.Daj link ,posłucham.słyszałyscie o ACTA??????????
stawiambo Majunia dzis ma pól roczku
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość