07 sie 2007, 18:19
Mamcia Kochana moze przjdzie malej i zacznie sama sie domagac jedzenia lyzeczka, jak bedzie starsza i bedzie widizala ze wy jecie lyzeczka to ona tez bedzie na pewno chciala bo dzieci lubia nasladowac doroslych, wiec nie marwt sie na zapas, nic na sile narazie!
Iwona mysle ze nie musisz czekac, po kleiku i kaszkach wydaje mi sie ze bylaby reakcja szybka tak jak po mleku bo to wkoncu robi sie na mleku, ja tez nie czekalam i rownoczesnie wprowadzalam inne jedzonko.
[ Dodano: 2007-08-07, 18:22 ]
Hare mialam napisac ze fajne zdjecia znad jeziora!Mieszkasz gdzies blisko, jesli tak to macie fajne.
[ Dodano: 2007-08-07, 18:34 ]
Hekate ja daje juz obiadki i desereki po 6 miesiacu, bo to liczy sie miesiace skonczone, a Miloszek juz skonczyl i ma juz 6 miesiecy i 2 tygodnie wiec wydaje mi sie ze mozna dawac a gdyby bylo ze od 7 miesiaca to pisaloby po 7 miesiacu. Super ta zabawka Miloszek ma karuzele z Tiny Love tez jest super z woda plywajaca i muzyka, mozartem, bachem i natura.A te zabawke mozna montowac z tylu siedzenia w samochodzie?takie tez wlasnie widzialam fajna sprawa bo jak dziecko jedzie w samochodzie to sie bawi.
[ Dodano: 2007-08-07, 18:36 ]
Iza bo mam problem z otwarciem tej ksiazki czy musze miec jakis program zeby moc otworzyc ja?
[ Dodano: 2007-08-07, 18:40 ]
Iza juz moge otworzyc to byl chwilowy problem, fajna ta ksiazka.A gotowalas juz z niej cos?bo ja narzie kupuje gotowce ale zamierzam gotowac pozniej