a ja właśnie wróciłam ze spotkaniem z Jego Eminencją Dziwiszem, nie wyobrażacie sobie jak się postarzał, w telewizji dużo korzystniej wygląda
[ Dodano: 2007-05-16, 13:54 ]puszcze wam jeszcze kilka dowcipów, mam nadzieję, że mi wybaczycie
Starszy pan dosiada się w pociągu do przedziału, który zajmuje matka z małym dzieckiem.Po pewnym czasie wyjmuje on z kieszeni cygaro, otwiera okno i zaczyna spokojnie kopcić. Oniemiała matka dopiero po chwili zwraca się do niego ze złością:
- Widzę, że muszę wyjaśnić panu dwie sprawy – po pierwsze to nie jest przedział dla palących, a po drugie swoim zachowaniem szkodzi pan mojemu małemu...!
Facet bez słowa wyrzucił cygaro i zamknł okno.
Dalszą drogę odbywali w milczeniu, Do czasu aż nadeszła pora karmienia dziecka. Wtedy matka po prostu wyciągnęła pierś i zaczęła karmienie.
Starszego pana zatkało. Dopiero po chwili zwrócił się do młodej mamy:
- Widzę, że muszę wyjaśnić pani dwie sprawy – po pierwsze to nie jest wagon restauracyjny, a po drugie czuję, że swoim zachowaniem szkodzi pani MOJEMU „małemu”...!
[ Dodano: 2007-05-16, 13:59 ]- Panie doktorze, w jakiej pozycji będę rodzić?
- W takiej samej w jakiej nastąpiło poczęcie.
- Niech mnie pan nie straszy! Jak ja urodzę na tylnym siedzeniu samochodu z noga wysunięta przez okno?!