NowaSejana
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2011, 07:59

tabogucka, i o ktorej poszedl spac??

Wiecie co.. W Niemczech to Polak Polakowi wilkiem...
Wczoraj dziewczynki poszly z sasiadem na plac zabaw.
I za chwile przyleciala sasiadka Polka i okazalo sie, ze Dominika z sasiadem skakaly jej po samochodzie :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
Myslalam, ze mala rozniose...
No i sasiadka porobila zdjecia samochodu (ja tam nic nie widzialam oprocz brudu) i powiedziala, ze jak maz wroci musza samochod obejrzec. I albo zadzwoni na policje, albo sie dogadamy.. Potem przyszla mi powiedziec, ze jakies 2 rysy zauwazyla (niewiadomo czy czasem stare nie byly) no i czy sie dogadujemy, czy dzwoni po policje.
To ja do niej, ze niech dzwoni, bo dziewczynki i syn sasiadow maja ubezpieczenie, wiec ubezpieczalnia zaplaci..
No i kolo 19 przyszla do mnie policja, zapytali tylko dziewczynki czy skakaly. Powiedzieli, ze to nie jest sprawa dla nich, bo dzieci nie moga byc karane. I dzisiaj za dnia ktos sprawdzi czy tam faktycznie cos jest zrobione i poszli...
Male maja kare... oczywiscie...
No a nalepsze jest to, ze takie 2 ryski to przeciez mozna przetrzec jakas pasta i znikna, a jak sa grubsze to wiem, ze ona ma znajomego mechanika tutaj i jej to pewnie za smieszne pieniadze zrobi, a ciekawa jestem ile by ode mnie chciala??
No i beda sprawdzac, czy wogole jest mozliwe, zeby dzieci gumowymi podeszwami mogly rysy zrobic :ico_olaboga: w co watpie...
Ale juz po stresie i teraz sobie poczekam na wiadomosc co dalej.
Ale ubezpieczenie mamy, wiec luzik... Tylko tutaj Polak Polakowi nic nie odpusci, niestety...

tabogucka
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

27 paź 2011, 10:18

Tylko tutaj Polak Polakowi nic nie odpusci, niestety...
nie tylko w UK tak samo :ico_olaboga:
spotkac tu Polaka to zawsze nieszczescie...chcociaz odkad jestesmy w EU to i tak jest ciut lepiej ...wczesniej to glownie nasi na swoich donosili ze ten czy tamten bez wizy pracuje..

a ta sasaidka to lekka wariatka...trzymam kciuki
tabogucka, i o ktorej poszedl spac??
hmmm...ciezko powiedziec troche przysnal kolo 19 :40 a potem lezelismy razem w lozku tak do 21 :30...ale nic nie musialm robic tylko lezec obok bo inaczej plakal ..

a budzil sie standardowo ze 4 razy na cyca....

Cos sobie zrobilam kolo oczu tzn nie wiem co i czym ale jak chcialam makijaz zetrzec wczoraj to takie czerwone mi sie kolo oczu robi i piecze jakby zywa rane sola posypywac....i skora pod oczami mi sie luszczy i wszelkie kremy szczypia ...a czuje ze ta skora wokol oczu taka naciagnieta....

moz eto uczulunie na chusteczki do demakijazu????
znacie jakis dobry lagodzacy podraznienia krem pod oczy???

i

Awatar użytkownika
aga216
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2011, 11:31

hej***
ja na chwilunie,mała przysneła,to :ico_pranko: :ico_odkurzanie: :ico_duzepranko: :ico_obiadek:
zupke paulince ugotowałam,pomidorową z makaronikiem(kupiłam gwiazdki)
jeszcze nasz obiad koncze
wogóle dziś już od 6 na nogach jestem

u nas ok
mnie coś gardło pobolewa,ale walcze domowymi spodobami
wczoraj miałam wizyte z bioderkami iw szystko ok
już więcej nie musimy iśc
malutka szaleje,łapie już równowagę ,ale sama jeszcze nie usiedzi i sama nie usiądzie :ico_sorki:

sorki że tak tylko o sobie ale spadam już bo jeszcze trochę mam roboty :ico_sorki: :ico_sorki:

całuję wszystkie maluszki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_oczko:

agusia22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 paź 2011, 11:53

Hej.

wpadlam Was poczytac bo mala spala ale juz ja slysze Wiec dlugo nie posiedze.
wczoraj miałam wizyte z bioderkami iw szystko ok
fajnie ze wszystko dobrze :ico_sorki:
znacie jakis dobry lagodzacy podraznienia krem pod oczy???
moze jakis krem z koncowka baza np lipobaza ale nie wiem czy u siebie taki dostaniesz :ico_noniewiem:

NowaSejana, ta sasiadka jakas nienormalna.Moze juz dawno te ryski miala a Ciebie na kse chciala naciagnac.

Wiecej nie zdazylam doczytac wybaczcie :ico_sorki:

Aha a my mamy kolejnego zabka :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
aneta11
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

27 paź 2011, 12:48

hej dziewczyny :-D

Gwona daj sobie spokoj z tym typkiem i nie daj sie nabrac bo on straszny cwaniak jest :ico_zly:

magda1614 biedactwq :ico_pocieszyciel: ja trzymam kciuki ze bedzie niedlugo lepiej.

Aniaaa skubana ale juz ladnie sie podnosi :ico_brawa_01: ma sile dziewczyna :-D moja to nie chce raczkowac woli do tylu sie poruszac pełza tak :-D

tabogucka, ale Szymus podskakuje na tym super :ico_brawa_01: Aj ale sie przyzwyczail do tego cycka w nocy ...
No pewnie przez te chusteczki tak masz,ale krem hmm nie wiem :ico_noniewiem:
Wspólczuje tych Twoich nocek Ci :ico_pocieszyciel:

nie bylam na forum bo za bardzo czasu nie mialam, nie pamietam wszystkiego wybaczcie za duzo stron do ogarniecia :-D
U nas zabkow nie widac dalej czekamy :-D
Ale spi dobrze zjada o 4 butle i spi dalej :-D

Ide sprzatac :ico_pranko: :ico_duzepranko:

NowaSejana
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2011, 13:34

i jak sie okazuje to Dominika weszla na samochod w skarpetach, czyli sa minimalne szanse, ze to ona ta ryse zrobila :ico_olaboga: ciekawe co dalej z tym bedzie

baraqada
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

27 paź 2011, 13:46

NowaSejna nie przejmuj się - jak są takie przepisy jak w Polsce to nic nie mogą zrobić bo właśnie dzieci nie mogą być karane :)

NowaSejana
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2011, 16:00

baraqada, ona tylko z naszego ubezpieczenia kase moze scuagnac.. a mi to rybka :ico_haha_02: niech robi co chce

Awatar użytkownika
aga216
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2011, 16:02

NowaSejana, a nie możecie się jakoś dogadać???
jezu ja nie mam chyba tekiej natury i raczej chciałabym to załatwić polubownie :ico_sorki:

NowaSejana
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2011, 17:09

juz sie wyjasnilo...
Byla z samochodem na myjni i u mechanika i okazalo sie, ze sa delikatne rysy, ktore mozna zapastowac... i ona nie bedzie biegala po ubezpieczeniach, bo oni musieliby zrobic fotki, oszacowac wszystko, a to sie poprostu nie oplaca...
I nie wiadomo czy te rysy byly zrobione przez dziewczynki, bo moze one poprostu juz tam byly.. Przyznala sie, ze zrobila z siebie idiotke dzwoniac po policje :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”