Hej lutowki
W koncu nadrobilam zaleglosci na tt, troche tego bylo. Najpierw chcialabym zlozyc zalegle zyczonka dla waszych pociech karolas, mamci,izy, haRe z okazji ukonczenia pol roczku,
i jeszcze dla Tymka kostunibo jutro mija mu pol roczku
mama kasiagdzies sie podziewala,pisz co tam u was slychac?
asiamale mialas przezycia,dobrze ze juz jestes w domu i nie ma co sie zadreczac przeszloscia, trzeba patrzec w przyszlosc, ktora na pewno bedzie lepsza, wszystko bedzie dobrze,trzymam kciuki
A tak poza tym to nie my sie mialysmy spotkac jakos w sierpniu i czy to nadal aktualne?
MałgosiaJak tam po weselu,dobrze sie bawiłas?
HaReFajne zdjecia z zoo:) Bez tej grzywki to faktycznie inaczej zupelnie wygladasz
Izadzieki za kasiazki, juz dostalam, na pewno skorzystam
hekkateto mialas fart z ta zabawka,bardzo fajna,mam tez taka tej firmy tylko drugi wzor bo sa chyba tylko 2, ja ja na szczescie dosatalam bo one troche duzo kosztuja, nigdy bym nie pomyslala ze az tyle
Lutówki
Nie bede przytaczac wszystkich nowych osiagniec waszych maluszkow, bo powiem szczerze nie pamietam jakie czynnosci ktore wykonuje,jedynie to mi utkwila w pamieci Mielka od Izy, ktora tak sie martwila ze sie nie przekreca na brzuszek.
Jednak mimo wszystko bardzo sie ciesze ze nasze dzieciaczki tak sie szybko rozwijaja i co po niektore juz o raczkowaniu mysla, trzymama kciuki aby szybko nauczyly sie chodzic i spojrzaly na swiat z innej perspektywy a nam daly odpoczac od noszenia wózkow
MagdzinkaJa podalam Patrykowi jakos jak mial ok 4 m-cy bebilon ze 3 razy (bo myslalam ze ja mam malo pokarmu i dlatego sie budzi) i wypil, a teraz probowalam dac na wakacjach i ruszyc nie chcial, kleik wczoraj tez podalam lyzeczka i troche z moim mlekiem i tez zjadl troche lyzeczka a potem w butle przelalam a dzis juz nie chcial ruszyc ani kleiku ani kaszki jak nawet zmieszlam z deserkiem,nie wiem co mu sie stalo,moze dlatego ze mnie dzis dalam swojego mleka a wiecej modyf. Tez sie martwie ze nie chce bo chcialam przejsc na sztuczne mleczko jak skonczy pol roczku czyli za 2 tyg. a o nie chce pic.
DziewczynyPatyk tak jakby sie zatrzymal w rozwoju,nauczyl sie przekrecac,turlac a teraz juz nic nie robi z tych rzeczy,stracil zainteresowanie czy jak? A jak wasze maluchy,nadal ich cieszy przewracanie sie na brzuszek i na odwrot.