Dziękujemy bardzo z Justynką za miłe słowa i komplementy A jak jest moja córcia duża dowiem się jutro, bo czeka mnie maraton lekarski Na jutro mam zaplanowane 3 wizyty u lekarzy: poradnia ryzyka okołoporodowego, poradnia rehabilitacyjna i spotkanie z rehabilitantem. Wszystko to kontrole, więc idziemy totalnie na luzie
Ehh dziś znowu gorszy wieczór, Justynka nie chciała zasnąć, ryczała prawie pół godziny a było już tak fajnie
ale fajnie Ja włączam Niuni Teletubisie Strasznie je lubi ma oczy wielkie jak spodkikupilam sobie filmy bollywood i dzis wlaczylam na dvd to jak tam spiewali i tanczyli to mala tak sie patrzyla az sie zasmiewala
oh aż złość bierze przy takim zaniedbaniu. Oby Piotruś lekko zniósł kolejne kłuciePrzy ostatnim pobraniu zapomnieli zbadać poziomu wit D3. zrobili tylko morfologię no i muszę małego znowu kłóć - dziady! brak mi słów.
,
gratulacje dla szwagra. A co do planów, to my też tak myślimy za dwa lata, gdy mąż skończy swoje studiaszwagier i maz zadowoleni, ze nazwisko przetrwa a moj maz zaczal wczoraj wspominac, ze jak Kiara bedzie miala jakies 3 latka... ale ja na razie zadnych planow nie snuje, zobaczymy, jak zycie bedzie nam sie ukladac...
superA dzisiaj jak Tosia wychodziła do przedszkola to Adaś się autentycznie za nią popłakał:) On ją tak uwielbia że szok.