LEMONII 24, phii co to za kapitan, chyba kutru rybackiego! nic sie zachowac nie umie, rzeczywiscie chociaz moglby odpisac na smsa kurcze przeciez to nic zobowiazujacego, chyba ze sciaga obraczke na czas podrozy..............hahahahah

dobrze robisz, olej go i koniec. A wlasnie ja mam pytanko, o twoj porodzik, bo ja nastepny tez cesarke bym chciala....chyba jestem zaba albo strusiem bo tak mnie bol o ostatnim przeraza ze za chiny rodzic nie chce......no i jak to jest z cesarka? boli bardzo po porodzie? kiedy mozna wstawac, i czy ciezko jest sie dzidzia zajmowac po cesarce??
MONIKAB fr, hihih u nas w szpitalu jak ja bylam to tez mielismy hotelowe warunki, ale byl jeden minus ze z kobiecina na sali sie siedzialo, pokoiki podwojne, z lazienka i prysznicem i tv oczywiscie, wiec teraz oni remontuja a na ten czas umowe z hotelem podpisali, ale mowi sie ze ze to bedzie cos na dluzej.....hihihihi wiec ja spokojnie mam czas jeszcze hahahahah ale rzeczywiscie opieka super byla, jak chcialam pomocy to przyszla babka i pomagala, tyle co do porodu mam kurcze zal bo tak mnie bolalo strasznie, ale oczywiscie jak ja urodizlam w 5 godzin to tam czasu na epidurala nie bylo, echhh , no i jedzenie bylo PYYYYYYSZZZZZNNNNNEEEEE hihihihi nawet piwko karmi nam serwowali hihihihi no i ja nie jem mieska wiec wegetarianskie jedzonko mi serwowali hihihiih