[ Dodano: 2011-01-17, 23:05 ]
No chwal się małpiszonie coście tam dojrzeli???? Dziodziolek ma sisiora?cos widać
No chwal się małpiszonie coście tam dojrzeli???? Dziodziolek ma sisiora?cos widać
hm czy nie za wcześnie aby cos dojrzec? no chyba że sprzęt jest na miare 21 wiekuNo chwal się małpiszonie coście tam dojrzeli???? Dziodziolek ma sisiora?
no więc co do porodu to ja nie mam wielkich wyborów gdyz mieszkam w mieście liczącym 65 tys ludności więc mamy tylko jeden szpital na miejscu i na niego jestem zdana. Na wyjazdy do innych większych miejscowości nie mam czasu i ochoty bo tak czy tak tu muszą sie mna zająć i z doświadczenia wiem, że najwięcej podczas porodu zależy od położnej a, że mam znajomą myslę, że nie bedzie źle.jeszcze jeśli w klinice, to ile u was kosztują takie porody
a wakacje da się zorganizować i z dziećmi
U mniew wieku 20 lat była to przedostatnia rzecz jaka mogłaprzyjść mi do głowy, ostatnia była dzidzia.No i jeszcze dodam, że wcale ale to wcale nie myslałam o małżeństwie.
Kubusia określili mi w 13 tygodniu , teraz też mi powiedział a czy trafnie to się okażehm czy nie za wcześnie aby cos dojrzec? no
Kubusia określili mi w 13 tygodniu
no własnie u nas podobnie jest i tak było w przypadku mojej koleznaki , która chodziła do ordynatora prywatnie i on był wtedy na oddziale i sie nią nie zajął i dziewczyna biedna sie męczyła dwa dni i w końcu matkja jej nie wytrzymała i poszła do innego znajomego lekarza i powiedziała, żenby pomógł córce to on poszedł popatrzył i od razu zdecydował cc bo powiedział, że ona nie da rady urodzic naturalnie i to bylo wiadomo od samoego początku ciąży!!!!! Jak dla mnie skandal!!! Tak więc czy jest sens przepłacac? Dlatego ja chodze do lekarza do przychodni na fundusz, i dodam, że ten lekarz nie pracuje w szpitalu.(a trafiłam na innego niż ten do którego chodziłam całą ciążę
Kochana, źle mnie chyba zrozumiałas - ja własnie sie pytalam jak to mozliwe "gdziez tam cos widać"zirafka
Cytat:
ja tak samo uważam i nawet mamy już imię dla chłopczyka wybrane a mianowicie ma być to Wojtuś i najważniejsze, żeby dziecko zdrowe było. No i Kubula cieszy sie juz , że bedzie miał braciszka
beti, kurcze, a skąd Ty już wiesz ze to bedzie Wojtuś, lekarz już coś wypatrzył? Ja byłam dzisiaj na USG i gdziez tam cos widać
Ale wygląda na to, że jak dzidziek fajnie jest ułozony, to da sie rozpoznac już w 13 tyg.
rewelacyjnie tego nie wspominam
Dokładnie to miałam na mysli hahahahNie ma to jak sie położyc na łóżku i porządnie rozkraczyc co?hihihihi
Ja a ni nie szukałam znajomości ani żadnej połoznej, która rzekomo ma byc przy mnie w każdej godzinie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość