Próbowałam was doczytać
Mariola_Larose, nie jestem w temacie to tyle męża nie będzie w domu?
zoola27, ada też ma tak trochę pryszczy ale mi się wydaje, ze jak mała melko wypluje lub mam napływ jak ciągnie i obrywai jej zostaje na buzi, teraz często jej myję buzię i prawie jej zeszło.
aniawlkp86, daj znać co z Hanią, może do szpitala do pomocy jedzcie?Motylek22, zgadzam się super zdjęcie masz w podpisie.
Murchinson, my mamy szczepienie 7 lipca i też podadzą małej normalne szczepienie i rotawirusy, muszę zadzwonić tam, bo mi się wydaje że to zbyt duże obciązenie dla tak małego dziecka.
Ada nie ma kolek, prawie nie płacze, jak robi kupkę to tylko tak się napnie , czerwona i strzela

Dziś były u mnie dziewczyny z pracy i było bardzo miło oprócz że Ada nie spała od rana aż do 17. Potem padła, cycka i teraz jest u taty a ja mam chwilkę. Mam mało czasu bo Iza jest bardzo zazdrosna a Ada je często i przez tą godzinę odbija z 3 razy co nawet czasem uniemożliwia mi ją położenie. Jak ją położę to już się kręci i odbija. A wczoraj to miałam taki dzień ze chciałam strezelić sobie w głowę. Iza była nieznośna, Ada z cycka mi nie schodziła. wkońcu mówię Iza idziemy spać, 1.5 godziny z nią walczyłam, Ada strasznie się kręciła i strasznego miała nerwa. Wkońcu Iza usneła, a Ada zwymiotowała na nią i na łóżko i na mnie. Myślę dobra trudno, nie budzę Izy, idę umyć Adę, podniosłam ją z waniennki a ona mnie osrała i osikała. Już nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać. Potem sprzątanie i gotowanie, poszłam spać o 1 w nocy, do Ady wstawałam co godzinę i o 5 byłam na nogach. Jeden z najgorszych moich dni.
Mam gości Paa