ivkaJ pisze:ale popytam, bo jak znam zycie to pewnie jakas tez moja bardzo daleka rodzina
.Mam wrazenie, ze na Wolce i Majdanie kazdy znajdzie krewnego
pozdrawiam
A mozliwe ,możliwe
To Ty tak długo juz jestes za granicą ????A synka masz fantastycznego,poprosze o wiecej zdjęć
[ Dodano: 2008-02-23, 16:12 ]MONIKAB fr pisze:Dora,taka burza mozgu tez jest czasem potrzebna
dobrze ze w koncu rozpoznalas tajemnicza nieznajoma
Monika ,bo jakbys napisała MONIKAB fr ,to bym sie kapnęła
hihihihi
MONIKAB fr pisze:jak dojde do siebie po porodzie, troche odpoczne, to moze wreszcie odwaze sie wkleic swoja foteczke
No to poczekam ,bo strasznie jestem ciekawa
MONIKAB fr pisze:a jesli chodzi o twoja buziunie, to slicznie ci w tym nowym kolorku wloskow! niezla laseczka jestes
Monika dziekuje slicznie
,ale piekna to ja napewno nie jestem
A laseczka tez nie ,boczki wyłażą niestety ,a i brzuszek ...od nadmiaru piwka ...rosnie
I niestety musze sie za siebie wziąść ,bo juz niedługo Komunia Kasi ,a ja jak będe tyle jadła to w drzwiach się nie zmieszczę
No i pamietam ,że pisałaś ,że na wakacje macie zamiar przyjechac tu do Stalowej,wiec mam nadzieje na spotkanko ,to i musze jako tako wyglądać,co by Cie nie wystraszyć
Madziorka ciesze sie ,że sie ponownie pojawiłas ,bo myslałam ,że sie na Stalowa obraziłaś
Oj Madziorka to sie u Was dzieje duzo rzeczywiście
A dlaczego sie martwisz ,że tak Leos lubi cycusia???No z tego co wiem to kazdy facet od małłego je lubi
A na powaznie chcesz go juz oduczać ???
U mnie dzieci zakatarzone ,ja zakatarzona ,mąż tez ,czyli poprawa minimalna.
Troszke mnie to niepokoi ,bo musze juz z Bartoszem jechac do Krakowa na kontrole nerki ,a tu cały czas cos sie go trzyma -echh.Jak nie chorował ,to nie chorował,a teraz bez przerwy cos sie go trzyma