czesc
Frydza BArdzo mi przykro i zal wikusi.. a czy ta szyna jest bardzo niewygodna na noc? moze nie bedzie tak zle co? dlugo musi ja nosic?
pomysl ze napewno kolanka dzieki temu beda proste.. nie martw sie..
buziaki dla was!!!!
Alinko naprawde podziwiam. kocur ma wiele szczescia ze trafil na ciebie! z moimj charakterem to bysmy sie pozabijali doslownie!!! JESTES WIELKA!
my wyjezdzamy na wakacje we wrzesniu do Grecji Bez leonka, napewno bedziemy tesknic bardzo ale nie zepsuje nam to wakacji
potrafimy sie dobrze bawic.. a takie rozstanie tez nam dobrze zrobi hihi
uznalismy ze wspolne wakacje nie beda fajne ani dla lelka ani wymarzone dla nas
poniewaz jadac do Grecji mam na mysli duzo zwiedzania. kultura antyczna bardzo mi sie podoba i nie wyobrazam sobie lezec na plazy czy szwedac sie tylko po knajpkach..
no rejs statkiem tez wchodzi z dzieckiem w gre, ale np zwiedzanie PLwyspu autem czy dluga podroz do Aten/salonik to juz zadna frajda dla niego.
z lelkiem to moglabym na cypr pojechac ktory mnie nie pociaga turystycznie albo w inne miejsce gdzie nie ma tyle ciekawych miejsc do ogladania hihi
poki co nasze dziecko upalow nie lubi za bardzo, dodatkowo przechodzi teraz taki etap ze trzeba za nim biegac w kolko..
potrzebuje przestrzeni, biega (bo chodzeniem tego nazwac nie sposob hehe) calymi dniami, nie usiedzi na dluzej niz kilkaa sekund hihi
wyobrazcie sobie takie wakacje na plazy..
normalnie porazka jak dla mnie
tyle ze jedziemy sami wiec tylko na tydzien bo 2 tyg bez lelusia nie przezyjemy hehe
bylismy dzis na rocznym bilansie
pewnie jako ostatni
lelek rowija sie swietnie
wazy 9800 , a juz myslalam ze do dychy dobil moj maluszek hehe
no coz idzie swoim centylem i wszystko w normie, po prostu szczuplutki i tyle
ja nie narzekam
a mierzy 78 cm a to juz ponoc ponad przecietnej hehe wiec jest z tych wyzszych ale nie sadze
bo widze ze inne dzieci sa podobnej wielkosci
lelek pobiegaal juz po placu zabaw
wyszalal sie na maxa
a teraz zasypia z babcia na ogrodzie
ja lece ogarnac chalupke
i jak wstanie to pomyslimy gdzie tu wybyc
pogoda nam sie zrypala
a buuuuuuuuu
[ Dodano: 2008-07-30, 13:29 ]
bewu lelus mowi duzo ale po swojemu hihi
zandych nowych slow nie odnotowalismy
wciaz "mama tata baba dada, JA" przoduje hihi