martuchafrost, mikusia1, emalia30, dziekuje wam za cudowne slowa naprawde od razu mi lepiej ale juz darowalam sobie nie bede sie glupimi ludzmi przejmowac
po to tu jstesmy kochana zeby chociaz wten sposob moc wspierac
Monia ale ty turystka ostatnio sie zrobilas fajnie troche wiecej zakatkow Irlandii zobaczysz
masz racje Madziu,ale chyba sie to juz skonczy bo ten kolega niemoze znalezc tutaj pracy i byc moze bedzie jechal w inne rejony Irl. no iw ycieczkis ie skoncza bo my niemamy niestety auta
dlatego ja korzystam poki moge i jak oni jada gdziesw poszukiwaniu pracy jade z nimi szkoda tylko ze maz pracuje
no ale on sie cieszy ze ja z Wiki troche pozwiedzamy Irlandie tym bardziej ze w tym roku powrot do Pl
nie zawstydzaj mnie kochana uważam sie za przeciętną laskę zadna tam piękna nie jestem
niezawstydzam kochana tylko tak uwazam
kazda z nas jest na swoj sposob piekna
Mikusia mój Jaca na twarzy jak księżyc w pełni nie???? a jak Go poznałam był taki wychudzony no ale przeszedł na moją kuchnie i masz Ci babo placek
hihi to tak ajk umnie moj B tez byl chudy jak anoreksje by mial a jak sie wprowadzilam po slubie do niego to tez teraz wyglada jak paczek hihi
ale on nienarzeka uwielbia moja kuchnie i niezamienilby na nic innego
emalia30, glowa do gory i usmiech na twarzy zobaczysz niema sie co denerwowac tymbardzije w twoim stanie
odpocznij sobie i sie poluz do łozka bedzie ci lepiej zobaczysz
ato co napisalas o ludziach tutaj ktorym sie pomoglo to tak samo bym napisala nic dodac nic ujac naprawde
'a najgorsze jest to ze udaja tutaj niewiadomo kim by byli i na ulicy to jakby cie nieznali
ja uwazam ze jestem tutaj w IRL.w gosciach i dostosowuje sie do nich do ich kultury zeby niezrobic z siebie posmiewisko.
ale niekazdy potrafi sie zachowac i potem tak nas ludzie opisuja
i wszystkich traktuja na rowni paranoja a widze to coraz czesciej bardzo przykre no ale ja nic na to nieporadze
wiem ze ci ludzie ktorzy mnie znaja i mojego B wiedza ze bardzos ie od nich roznimy:)
i to jest najwazniejsze
wlasnie wrocilysmy z tej podrozy jak pieknie bylo Wiki przeszczesliwa wow jakie widoczki
potem wkleje jakies fotki ide zjesc obiadek bo jestesmy wyglodniale hihi
buziaczki kochane