Awatar użytkownika
rybcia82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 sty 2009, 16:09

betina, eniuchowanie-takiej to dobrze
...ciekawe kiedy ja sobie poleze?!
pierdolnik mam w chacie na calym piętrze,zanim skonczy sie zabawa z lazienka to wyzione ducha:) :ico_olaboga:
no ale musi byc wszystko gotowe jak dzidzia bedzie na swiecie:)

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 sty 2009, 21:08

hej Dziewczyny :-D :-D

ja też miałam dziś "zarobiony" dzień, od rana obiad, szkoła...
potem tipsy robiłam znajomym na impreze i zajeło mi to całe popołudnie
nie odebrałam wyników, bo nie zdążyłam...
odbiore w poniedziałek i tak do gina ide dopiero 13 lutego

kobietki... a moge ponarzekać troche? bolą mnie plecy... ała... poleżałabym najchętniej w łóżeczku, ale ide jeszcze z psem na podwórko

Przemcio znów do kolegów zwiał, zeby mi nie przeszkadzać w "tipsowaniu" i jeszcze go pierona nie ma... :ico_nerwusek:

a teraz musze coś zjeść, bo głodna jestem jak smok, dziś tylko pomidorówkę wciełam

[ Dodano: 2009-01-24, 10:12 ]
Witam Was z ranka laseczki moje zaokrąglające się :-D :-D

Dziewczyny mam pytanko

Robiłyście już BADANIA PRENATALNE?

ech... dziś mam kupe roboty, wiec lecę sprzatać, później przyszła "teściówka" przychodzi paznokcie robić :-) :-)

no i wpadnie moja kuzyneczka bo jest akurat na Śląsku

mam jeszcze jeden problemik... :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
nie wiem czy Wam pisałam, ale moje hormonki tak buzują że ciagle bym się "przytulała"
ale Przemek...
od kiedy zobaczył dzidzie na usg (czyli jakoś 2 tygodnie temu) jakoś unika tego typu zbliżeń... :ico_placzek: :ico_placzek:
pytałam go o co mu chodzi, ale twierdzi ze wszystko jest ok, tyle ze jak próbuję się "przytulać" to on akurat musi isc do łazienki, albo spieszy sie do brata, albo jest zmęczony...
masakra, mam wrażenie że mnie do końca ciąży nie dotknie :ico_placzek:
:ico_placzek:

Awatar użytkownika
betina
4000 - letni staruszek

24 sty 2009, 11:41

no i z moich planów nici :ico_noniewiem: miał być pyszny obiad a skończyło sie na 5-cio krotnym wymiotywaniu :ico_placzek: zjadlam troche kapusty ktora przyrzadzalam do suróweczki i popilam fanta bo tylko to mialam pod reka i zaczelo sie- wymiotywalam jak kot czulam sie strasznie caly wieczor przelerzalam z miska obok lozka bo na wstawanie juz sil nie mialam :ico_placzek: ogolnie odechcialo mi sie z tym walczyc nie widzialam sensu by pozytywnie myslec ze minie i bedzie ok ogolnie mialam dosc na szczescie rano minelo-wczoraj zlapalam dola dzis jest ok wiem ze musze to zniesc dla dzidziusia i wiem czego unikac- to samo mam po mandarynkach po soku pomaranczowym i wodzie mineralnej jablkowej wymiotuje strasznie :ico_noniewiem:
izuś u mnie z chlopem to samo :ico_olaboga: raz powiedzial mi ze boi sie ze cos dziecku zrobimy :ico_noniewiem: ahh tylko ze ja czuje sie przez to odrzucona brzydka i nijaka choc z 2 strony poczatkowo sama unikalam sexu bo tez sie balam hmm dzis z nim o tym porozmawiam bo rozmowa jest najlepsza :-) :-)
popoludniu wybieram sie na urodzinki wójka i dziadka co roku jest to imprezka na 30-40 osob wiec bedzie wesolo milego weekendu kochane i trzymac kciuki bo jutro ostatnie zaliczenia na 8 mam i kolejny semestr zaliczony :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 sty 2009, 12:25

betina, w końcu mina Ci te wymioty :ico_pocieszyciel: biedna jesteś...

życzę Ci udanej zabawy na imprezie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

a z facetami to chyba dogadać sie nie mozna czasem, ja próbowałam z nim pare razy zagadać, ale twierdzi ze wszystko jest ok... za minutę zrywa sie z łóżka jak oparzony z jakąś daremną wymówką :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

nie wiem o co mu chodzi, ostatnio sam pytał na usg mojego gina czy możemy i nie wiem czemu w nim taka blokada skoro nie ma przeciwskazań

może to ten okres kiedy dociera do niego ze bedzie ojcem?
moze to śmieszne ale on chyba przechodzi tą ciaze gorzej ode mnie, kładzie sie spać o 18.00 czy 20.00, ciagle jest zmęczony i do tego ma zgagę :ico_szoking: :ico_szoking:
mam wrazenie ze to on jest bardziej w ciazy ode mnie

[ Dodano: 2009-01-24, 11:26 ]
ps. kciuki bede trzymać na pewno :-D

Awatar użytkownika
megi5566
Trzy tysiące lat minęło...

24 sty 2009, 17:05

Betina ja mam podobnie z mdlosciami, tylko mnie jak zlapia to trzymaja 2-3 dni. wtedy leze caly dzien w lozku i tylko wstaje do WC. Masakra, i zazwyczaj w drugi taki kryzysowy dzien zaczynam sie uzalac nad soba i placze :-) Na szczescie zauwazylam, ze coraz dłuzej (ok od 2 do 4 dni) mnie nie wymiotuje wiec jest nadzieja.

A co do przytulanek, to u mnie jest na odwrot. Normalnie tak mi sie nie chce i nie mam ochoty, ze siebie nie poznaje. Zwalam to jednak na te wymioty wlasnie i nudnosci, bo komu by sie chcialo jak zoladek sie przewraca do gory nogami :-D

Kurcze robilam dzisiaj badania podstawowe i te na toxoplazmoze, hiv, rozyczke itp. Teraz patrze na strone a tam w moczu mm napisane liczne bakteie. Myslicie, ze to bardzo zle??????

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 sty 2009, 13:34

megi5566, a moze to z powodu ze nie umylas sie pzred robieniem siku ja to muje sie zawsze i dopiero wtedy robie siku w sloiczek

Awatar użytkownika
megi5566
Trzy tysiące lat minęło...

25 sty 2009, 14:22

Hej.
No wlasnie umylam sie. Zawsze przed oddaniem moczu tak robie, mam juz wprawe, bo swego czasu chorowalam na przewlekle klebuszkowe zaplenie nerek i musialam czesto mocz oddawac do badania.

Zobaczymy co powie lekarz :)

Awatar użytkownika
betina
4000 - letni staruszek

25 sty 2009, 19:27

witajcie dziewczynki :-)

wczoraj byłam u tej mojej rodzinki nawet fajnie bylo odkrylam nowe smaki chleb z maslem i z pomidorem :-D chyba z 5 kromek zjadlam a u mnie to rekord ostatnimi czasy no ale zeby nie bylo za pieknie to standardowo po 20-tej zaczely mi przechodzic ciarki po calym ciele raz bylo cieplo raz zimno cisnienie dalo znow o sobie znac glowe mialam jak kamien ciezka wiec poganialam rodzinke by juz wracac i od razu sie połozyłam byjuz sie nie meczyc

dziś skończylam sesje polski zdałam na 4 :ico_brawa_01: teraz mala przerwa i za 3 tyg zaczynam kolejny semestr :-) musze wrescie zabrac sie za skonczenie robienia prawa jazdy dopiero jazdy musze wyjezdzic gdzie tak egzaminy :ico_noniewiem: ale na szczescie mam czas by to wszystko teraz pozdawac

wczesniej wlasnie moje drogie nic nie pisalam zaczelo mi dokuczac cisnienie mam je niziutkie zazwyczaj 55- 60 / 83- 89 przez to glowa mnie boli strasznie :ico_olaboga: znacie sposoby by cisnienie podniesc?

poza tym u mnie ok rano szkola popoludniu spacerek z pieskami po lesie i drzemka (ladna mi drzemka 3 godziny spalismy :ico_oczko: ) teraz planuje poczytac troche i sie klade bo az boje sie wieczora naprawde-tak jak predzej nie lubilam rankow przez te zle samopoczucie wymioty itp to teraz te objawy mam wieczorem :ico_olaboga: az juz mam odruchy wymiotne wiec randka z kibelkiem gwarantowana :ico_placzek:

spokojnego wieczorka moje drogie
:516:

Awatar użytkownika
olala
4000 - letni staruszek

26 sty 2009, 17:41

nikogo dzisiaj tu nie ma? weekend odsypiacie?

betina, oj faktycznie niziutkie masz cisnienie. Moze wypicie kawy by ci troche podniosło?

[ Dodano: 2009-01-26, 16:42 ]
megi5566, mi tez w moczu wyszły bakterie, ale ginekolog powiedział, że w ciąży tak może być i nic z tym nie będziemy robic. A może byłaś przeziębiona w ostatnim w czasie i stąd bakterie?

Awatar użytkownika
betina
4000 - letni staruszek

26 sty 2009, 21:15

olala, tyle że ja kawy nie lubie od czasu do czasu skuszę sie na cappuccino lub rozpuszczalną z mlekiem w ilosci pol na pol :ico_oczko:

ja randke z toaleta niedawno zaliczylam :513: na samą mysl ze zbliza sie wieczor i wszystko powroci chce mi sie :ico_placzek: widze po sobie ze dziala to zle na moja skore oczy mam podkrazone psychicznie czuje sie gorzej gdy mysle o tym wszystkim :ico_olaboga:

poza tym dzien spedzilam dosyc przyjemnie rano bylam u znajomej na herbatce potem poleniuchowalam i poszlam na 3 godzinny spacerek z psem wrocilam zmusilam sie by zjesc choc pol bulki dzisiejszego dnia :ico_noniewiem: zobaczylam serial i potem juz wiecie ohh ale juz marudzic wiecej nie bede napiszcie co u was :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”