hej dziewczynki
zaraz spróbuję was doczytać , ale tyle stron namazałyscie ,że aż sie przeraziłam
wczoraj robilismy pępkowe, cały dzień szykowalam jezonko , potem zlot ludzi i kupe dzieciaków , ale fajnie było i Lolek był bardzo towarzyski , wogóle nie spał jak nigdy
a i wczoraj wkońcu wyszliśmy na dworek , i dzisiaj już był i teraz już bedziemy codziennie wychodzić na podwóreczko
a co do czkawek to u nas dość czesto sie pojawia , ale Lolkowi ona nie przeszkadza , wogóle nie zwraca na nia uwagi
dobra lece docytać
[ Dodano: 2009-11-22, 16:24 ]
oj udało mi sie doczytać
bigottka u nas jak była podwyszona bilirubina to lekarka wcale nie kazała odstawiać od piersi tylko więcej przystawiać i dodatkowo dopajać glukozą i to wszytsko
dziewczyny powiedzcie mi czy wasze pociechy cały czas tak samo często robia kupki jak na poczatku , bo moj mały to normalnie robi tak często , że nieraz to mam juz dość , w ciżgu poł godziny to potrafi 3 kupy zrobic i to takie wielkie , nie tam jakieś popuszczanie

i nie wiem czy to on jest taki przewalisty , czy wszystkie dzieciaczki trzytygodniowe tak jeszcze robią ???