elibell
4000 - letni staruszek

11 lip 2011, 06:38

Doberek :ico_ciezarowka: witam sie póki pamietam, bo po pracy nie wiem w jakim będę stanie :):) Miłego dnia wszystkim życzę!!!!!

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

11 lip 2011, 08:57

Hejka :-)

elibell, spokojnej pracy :ico_sorki:

U nas znów burza przeszła, ale niestety na wypogodzenie się nie zapowiada... no zobaczymy :ico_oczko: W tym tyg. przychodzi łóżko i dodatki, już się nie mogę doczekać :-D mam nadzieję że do piątku wszystko dotrze :ico_sorki:

szkieletorek

11 lip 2011, 10:15

Siedzę tu z wiatrakiem przed buzią, bo inaczej się nie da :ico_olaboga:
Oj tak wczoraj była tragedia.Ja nigdy się tak źle nie czułam.Parno było okropne.
Powiem Wam,że ja do tej pory kupowałam takie owsianki w saszetkach, ale tam mnóstwo cukru i dużo drożej wychodzi.
Nie wiem jak wygląda typowa owsianka ale ja tez nie kupuje gotowcowi często robię sobie płatki zwykłe kukurydziane z duża ilością płatków owsianych rożnych , rodzynki miodek lekko dla słodkości i co tam mi wpadnie.No i zalewam mleczkiem.Pyszne a jakie zdrowe

U nas tez ciepełko , rano grzmiało ostro ale gdzieś w oddali .Do nas nie doszło.
Za to popołudniu zapowiadają straszne burze.

Wczoraj byliśmy z siostra i kolega nad woda.Ja co prawda tylko nogi moczyłam ale i tak fajnie było. Wzięliśmy parasol z domu wielki i leżałam sobie na kocyku, podjadałam dobrociami z domku i tak mi popołudnie mijało.

Teraz uciekam bo idziemy z mała na pole.Choć upał jest ale mamy tutaj kawałek cienia wiec jakoś to będzie a potem odkryje jej basen jak się woda nagrzeje , myślę że ciężko ja będzie wyciągnąć.

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lip 2011, 10:15

Dzien doberek:)

my wlasnie zjedlismy sniadank, nalesniczki dzis robilam, jakos tak sie zachcialo :-)
U nas sloneczk , cieplutko, musze podkladac juz rzeczy do PL, jejku juz nie moge sie doczekac, juz w sobote wyjezdzamy :ico_brawa_01: i w tym zaliczymy weselicho :-)

elibel, jejku jak Ty wczesnie wstajesz, podziwiam Cie i fajnie, ze tak milo spedzilas niedziele :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
to wpadaj bo drugi już zalany galaretką zieloną i stygnie hahahaha:
oj chetnie, a z truskawkami uwielbiam :-)

inia, dziekuje za linka

izabella, super, ze niespodzianka meza sie podobala :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
W tym tyg. przychodzi łóżko i dodatki, już się nie mogę doczekać :-D
oj nie dziwie sie :-)

Awatar użytkownika
inia1985

11 lip 2011, 12:24

myślę że ciężko ja będzie wyciągnąć.
na pewno, Wika wczoraj jak ją wyjęliśmy to płakała przez pół godz. :ico_oczko:

Pati85, naleśniczki - pycha :ico_haha_02: Czyli jednak zdecydowałaś się jechać jeszcze do Polski przed rozwiązaniem :ico_oczko:

U nas pada i chłodno jest. Mąż jedzie do pracy autem, nie lubię jak ma popołudniówki...

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

11 lip 2011, 13:27

Witam Mamusie bo dłuuugiej nieobecności:)
Niestety nie dałam rady przeczytać wszystkiego co u was słychać :ico_wstydzioch:

Będę miała dziewczynkę:D
Wyprawka już prawie skompletowana brakuje jeszcze tylko paru małych rzeczy:)
Nawet torbę do szpitala już mam przygotowaną:)

Pozdrawiam serdecznie:)

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 lip 2011, 15:29

Witam serdecznie moje drogie.

Ja od rana siedziałam u mamy, teraz powoli skrecam łóżeczko z nudy, przyszła juz jednak półka sosnowa na scianę i koszule nocne do szpitala.

Nadal czekamy na meble za 2 tygodnie uplynie termin mam nadziję że dotra na czas.

Jeszcze czeka mnie wieszanie firanek i zasłon u Oliwki w pokoju tylko czekam aż M. przywiezie mi drabinę :-D

zanioslam dziś kocz do badania ciekawa jestem czy wyniki po lekach sie poprawiły czy nie, do godziny powinnam je dostac do domku.

[ Dodano: 11-07-2011, 17:17 ]
no i łóżeczko z materacem już stoi w pokoiku :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lip 2011, 18:50

hej laski :-D

wpadam na gorąco po usg :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
ale jaja :ico_haha_02: na serio :ico_haha_01: widzieliśmy jajka :ico_haha_01:
mam w brzuszku małego mężczyznę :-D

ale od początku, Przemek wzioł urlop zeby jechać ze mną na te usg i zeby wstawic drzwi
fajnie bo to prywatne usg, super jakosc i w ogóle badanie całego maluszka
no i mamy zdjecie jajek :ico_haha_01: jednak nie bedzie Lenki :-D

ech., wpadne jeszcze do was ale jestem tak głodna ze zjem monitor zaraz

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 lip 2011, 19:53

izuś_85, gratuluję synka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: marcz89, gratuluję córeczki.

Awatar użytkownika
inia1985

11 lip 2011, 20:14

marcz89, fajnie, że się odezwałaś, koniecznie częściej do nas zaglądaj i oczywiście gratuluję córci :ico_brawa_01:

izabelllla123, ale super, że już łóżeczko stoi :ico_brawa_01: Pamiętam jak my przy Wice złożyliśmy łóżeczko, cieszyliśmy się jak dzieci :-D

izuś_85, ale news :ico_szoking: Gratki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Pewnie jesteście mega zaskoczeni :ico_oczko:

Moja Tuśka dziś niesforna, nawet na podwórku coś jej nie pasowało... i zasnąć nie chce mimo, że taka zmęczona chodziła, więc puściłam jej przed chwilą teletubki na 30 min. Mam nadzieję, że zaśnie :ico_sorki:

[ Dodano: 11-07-2011, 20:42 ]
oj, chyba nie zasnęła, bo coś krzyknęła. Na razie do niej nie idę, może jeszcze się znudzi i zaśnie :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”