Gabrysia
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

04 wrz 2007, 19:07

Kolka to mamy niezłych żarłoczków :-D , ja wczoraj ugotowałam talibkowi marchewkę z ziemniaczkiem, wyszło tego nawet sporo. No to stwierdzałam, że fajnie, jutro mam z głowy. A tu nonono blada, jak przestałam, dawać porcyjkę to był niesamowity bek. No i oczywiście była dokładka, a dziś musiałam znowu gotować :-D .

Ja oglądałam ubranka na allegro. I powiem Wam szczerze, że latam troszkę po ciucholandach. Kupuję, tam piękne prawie nowe lub całkiem nowe i markowe ciuszki dosłownie za grosze. Dziś kupiłam 3 śliczne sukieneczki, 3 koszulki z długim rękawkiem, spodenki, śliniaczek i coś tam jeszcze. Normalnie same firmówki. I gdzieś za ok 10 szt zapłaciłam tylko 30 zeta :-D . Także polecam!!!!

IM
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

04 wrz 2007, 19:28

Dziekujemy bardzo za zyczenia.Widze ze dzisiaj frekwencja na forum sie polepszyla.

Dziekuje za dodanie otuchy w sprawie pracy meza, od poczatku roku to byla jego 3 praca,myslimy o jego wyjezdzie do Irlandii jak nie znajdzie tu jakiejs pracy.Mam takie wrazenie jakby ktos urok rzucil na nas i od poczatku roku wystawia nas na proby,

Awatar użytkownika
Kolka
Trzy tysiące lat minęło...

04 wrz 2007, 19:33

Ja też czasem tam zaglądam, ale zawsze mam pecha i trafiam na jakieś poprzebierane już sprzedaże. A R zawsze mówię, że to po kimś, bo on nie lubi ciucholandów. A dzieci przecież nie zdążą zniszczyć ciuchów i momentalnie wyrastają. chociaż odkąd zaczęłam wprowadzać marchewki itp czasem zostaje gdzieś tam plamka. Zaglądam jeszcze do textil market i do pepco- tam można kupić nowe ciuchy też za grosze.

A na allegro wypatrzyłam fajne ogrodniczki- po wypłacie kupię

katrin
Beze mnie to forum nie istnieje!

04 wrz 2007, 19:36

Ciesze sie, ze z oczkami naszych dzidziek juz oki.
Ja pokupilam troszke ciuchow w Polsce w Auchan na wyprzedazy, tyle , ze bylam taka glupia i kupowalam w wiekszosci na 68 a moj maly "koszykarz" miesci sie tylko w 74!!!!Ubranka na 68 ma tak male, ze nie wyprostuje nozki i efekt taki, ze nie mam ani jednej juz dobrej dla niego pizamki wiec musze wyruszyc na poszukiwania.Szkoda mi, ze wiele ubrane na 68 nawet nie zdazyl zalozyc :ico_placzek: i wyrosl.

Awatar użytkownika
Kolka

04 wrz 2007, 19:38

IM, No niestety, życie często wystawia nas na różne próby, to pewnie tzw hartowanie ducha. Ale wierzę, że z tej próby wyjdziecie zwycięsko! Może nie będzie potrzeby wyjazdu do Irlandii...

Awatar użytkownika
agi
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

04 wrz 2007, 20:51

Czesc!

[size=150]100 lat dla wszystkich solenizantek i solenizantow!!!!
Spoznione, ale szczere zyczenia wszystkiego najlepszego dla 5-cio miesieczniakow:Oli, Martynki, Jagodki, Eryczka i Mateuszka i 4-ro miesieczniakow: Oli i Krystianka!!!!
[/size]

Nie bylo mnie kilka dni :ico_wstydzioch:,bo to u nas dlugi weekend byl :-) . Musielismy sie nacieszyc soba, piekna pogoda, no i w ogole...

Maya bardzo dziekuje za zyczenia :-D

Awatar użytkownika
Kolka

04 wrz 2007, 21:57

agi, no to super, że tak miło upłynął Ci weekend :ico_brawa_01:
Kiedy ja się doczekam takiego? :ico_noniewiem:

katrin

04 wrz 2007, 23:44

agi, super, ze spedzilas fajny dlugi weekend, nasz nie byl dlugi ale obfity w wydarzenia.Trzy imprezy:
-letni festyn na ogrodku organizowany przez szpital, w ktorym pracuje mezulo
-"prazoki" u wujka-takie danie z ziemniekow i wedlin pieczone na prawdziwym ognisku-pychota
-pepkowe u kolegi(nareszcie urodzila mu sie corunia)

Im-trzymam kciuki, zeby Irlandia nie byla jedynym dla was wyjsciem

Kolka-a o czym marzy Twoj maz, bo moj to najchetniej jezdzilby Audi Q7, Nissan Murano lub VW Tuareg.A ja najchetniej czerwono bialym MINI COOPEREM :ico_wstydzioch: Maz mi jednak gada, ze on najchetniej Porsche Cayenne(nie wiem jak to sie pisze)

Awatar użytkownika
agi
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

04 wrz 2007, 23:49

No, wreszcie dobilam sie ponownie na forum, ale juz na nowym serwerze:ico_szoking: .Mam nadzieje, ze tutaj bedzie nam sie klikalo lepiej.
Gabrysia, napisz koniecznie co u lekarza.
IM, wierze, ze maz szybko znajdzie fajna prace, trzymam kciuki.
Hektorka, dobrze, ze Kamilkowi oczko juz nie dokucza!

[ Dodano: 2007-09-04, 23:54 ]
katrin, u Ciebie bylo imprezowo. Super.A tych "prazokow" chetnie sprobowalabym.

Przepraszam, ze nie odpisalam kazdej z Was :ico_sorki: .Musze konczyc, bo czeka nas jeszcze dzisiaj wizyta u lekarza. Idziemy na szczepienie :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-09-05, 00:10 ]
[size=150]Dla Antonio z okazji ukonczenia 4-go miesiaczka sloneczka, radosci i buzi usmiechnietej!!![/size]

Awatar użytkownika
mama_Dominika
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

05 wrz 2007, 00:12

Hej dziewczynki
Nie wiecie czasem czy kasi.k jest jeszcze w Polsce??

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”