Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!

Re: wiosna-lato 2013

20 lut 2013, 19:58

fajnie macie że już pity złożone, ja niestety mam aż z czterech miejsc w sumie i jeszcze z jednego nie przysłali więc muszę czekać :S
a wiadomo że kasa by się przydała jak najszybciej...
kurcze wróciłam z tego dworu i stwierdzam że paskudnie jest... niby biało ale na chodnikach to ciapa, ciężko się chodzi, zimno i nieprzyjemnie brrr dwa razy bardziej zmęczona niż normalnie się czuję przez to

a też macie takie zachciewajki? bo mnie się wciąż coś chce już sama nie wiem co :/
najlepiej to malinki albo truskawki albo lody mmmmmmm ...

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

20 lut 2013, 20:54

ja to codziennie truskawkowy jogurcik dostaje od męża ;-)

ja po swój pit jednak idę w pt na spokojnie do pracy. I w poniedziałek moja mama nam rozliczy, podpiszemy i wysyłamy. I będziemy czekac na kaskę :-)

monikaA88
Umiem skakać na skakance po całym forum

20 lut 2013, 21:09

Ja pity sama rozliczam :-D tesciu mnie kiedys nauczyl i nie musze sie juz prosic nikogo o rozliczenie :-D

za mna ostatnio chodza lody smietankowe ale ja zwazywszy na wrazliwe gardlo odmawiam sobie je... ale wczoraj to taka mialam na nie ochote ze nawet mezowi mowilam ze jakby mi kupic litre lodow smietankowych to cale opakowanie na raz bym zjadla bo taka mam ochote ale niestety chyba obejde sie bez nich bo potem nie chce zeby mnie bolalo gardlo ... juz i tak dwa razy mnie bolalo w czasie ciazy wiec juz podziekuje.

ja zrobilam z nudow jedna ozdobe na wielkanoc ... :-P lubie takie rzeczy robic troche pochlaniaja one czas ale przynajmniej sie nie nudze i czas szybciej do powrotu meza z pracy mi minal :-) jeszcze dwie godzinki i mezus bedzie w domku jupiiii :-D

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

20 lut 2013, 21:16

pochwal sie!

monikaA88

20 lut 2013, 21:21

musze jeszcze kilka ozdob dokupic bo jak na razie to nie do konca jest to skonczone bo ozdob mi braklo i jak juz calkiem skoncze moje dzielo to zdrobie zdjecie i wrzuce... pochwale sie :-)

Awatar użytkownika
anza

20 lut 2013, 21:52

fajnie :) ja to nie mam cierpliwości ... i miejsca w domu na jakieś szczególne ozdoby :/
ale to dobry pomysł na zabicie czasu :) ja lubię czytać i obecnie to spać :D

no na pita muszę czekać niestety ... nie chce mi się jechać 60km żeby go odebrać
rozliczać się nie umiem, znaczy kiedyś próbowałam ale jakieś błędy były więc dałam sobie spokój
tyle że ja mam pity z różnych miejsc zazwyczaj bo sobie dorabiam do stałego etatu...

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lut 2013, 23:43

Pity rozliczone ale jeszcze w domu.

monika, jak tesciu się czuje, nadal w szpitalu?
Czekam na zdjęcia dzieł, u nas moja teściowa nas zaszczyca naprawdę pięknymi ozdobami dzierganymi.

Lody lubię i mam...ale nie ryzykuje bo ostatnio hakliwa jestem.

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lut 2013, 23:46

j

mój mąż też pracuje na zmiany, teraz ma nocki, następny tydzień ranki, potem popołudniówki i tak w kółko,
Mój też, teraz ma nocki.

Tibby dresik cudny!

Ruchy moje dziecko nr. 3 :ico_haha_01: jakieś najruchliwsze bo czuje je silno jak się przesuwa i od kilku dni nie tylko wieczorem a i dzień też.

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lut 2013, 23:54

Gosia 13tc! oficjalny 4mc rozpoczęty!!!!!!!!!!!!! Czas na drugi trymestr! Oby teraz już lepiej.
łykj tabsy, łykaj. .
:-D no tak!
Powiem Ci, że te czosnkowe tablety sa rewelacyjne! Od razu lepij i nie pali zgaga jak po naturalnym czosnku.

Misia, dzieci czują kto je dotyka, chyba sila naciski od mamy i taty jest inna.
Mam nadzieję, że mąz szybko znajdzie pracę!

anade :ico_pocieszyciel: co mogę napisać, jedynie, żebyś się nie stresowała, choć pewnie to nieuniknione jeśli w połączeniu hormonów i emocji wszystko się nawarstwi. Głowa do góry! Pamiętaj, po deszczu zawsze slońce!

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 lut 2013, 08:33

Idę właśnie do pracy, ubranko i wychodzę.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”