Awatar użytkownika
kasia0308
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 lut 2009, 15:57

ejustysia, cudne zdjecie :ico_brawa_01:
nie boisz sie ze Twoje piseki beda zazdrosne o Wiktorka?
bo ja boje sie strasznie moj Bandzior spi z nami w lozki i strasnie jest o nas zazdrosny :ico_olaboga: :ico_olaboga: nie wiem co to bedzie :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
a jak Wam mija dzień?
ja tez dosc intensywnie dzisiaj spedzam sobote :-D najpierw z siostra po miescie latalam w ciuchaczu bylam i zaszalalam :-D wydalam cale 35 zł :-D a jak obkupilam Lenke i dla siebie super tunike za cale 12. 5 zł :-D :-D
zaraz wkleje zdjecie

[ Dodano: 2009-02-21, 15:09 ]
to moja tunika za 12,5 zl :-D
Obrazek

a to bandzior skoro Ejustysia sie chwali to ja tez :-D :-D
Obrazek

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 lut 2009, 20:45

adka śliczny ten Twój bandziorek - widze, że srebrny - moje dwa są czarno-zlote

wiesz co o Ważniusia sie boje - on nawet innych psów nie toleruje - trzeba uważać bo nawet na naszego huskiego sie rzuca, on sie nie uwaza za psa tylko za czlowieka i tylko mnie slucha nawet o Krzyska jest zazdrosny , więc Troche sie boje, zobacze najwyzej pójdzie na jakiś czas do mojej mamy, no a Bobas to taki pieścioch jest i on by muchy nie skrzywdzil lagodny jak baranek- bardzo lubi sie bawic- zaczepia ważniusia, ale ten go jak powietrze traktuje. Moje też z nami śpią, jakby inaczej - narazie są najważniejsze, ale to sie niedlugo zmieni - chcialam je oduczyc spac w lóżku, ale sumienia nie mam

Awatar użytkownika
Dora
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

21 lut 2009, 21:26

Justynko - słodkie zdjęcie :-D
A psiaki twoje i Adki przekochane.

Ja miałam mojego psiaka 18 lat był dla mnie wszystkim spał ze mną oczywiscie , a jak sie wyprowadziłam z domu spał z moją mamą, odszedł w siepniu jak juz byłam w ciazy okropnie to przezyłam i nadal czasem za nim tesknie ale jest mi łatwiej bo mam Zosie gdyby nie ona było by mi napewno wiele ciezej... :ico_noniewiem:

Teraz mam kilka psów na taresie sąsiadów bo nie mamy jeszcze ogrodzenia wiec siedzą u mnie cwaniaki bo ich karmie.
Kocham psy ale po moim Goofiaku nie potrafie miec innego bo on był jedyny niepowtarzalny. :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-02-21, 20:30 ]
Dziewczyny jak u Was ruchy?
U mnie od paru dni jakos mniej kopie , czuje jak sie przesuwa ale mniej sie wierci martwie sie moze jest juz duza i ma mało miejsca?
A jak u Was?

Awatar użytkownika
kasia0308
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 lut 2009, 22:26

Dziewczyny jak u Was ruchy?
to chyba normalne u mnie tez cisza jakas jest , pytalam was nawet o jakies sposoby na pobudzenie :-D jescze tydzien temu bylo tak ze wyraznie czulam salta a teraz to takie delikatne falowanie
on sie nie uwaza za psa tylko za czlowieka
:-D :-D dokladnie moj bandzior tez :-D ja nie dam rady oduczyc Bodzia spac z nami nie wiem jak to bedzie ale bedziemy spac we czworke :-D :-D czytalam gdzies ze jak bedziemy w szpitalu to zeby dac pieskowi ubranko dzidziusia zeby sie przez ten czas jak my jescze w szpitalu jestesmy przyzwyczajal :-D

[ Dodano: 2009-02-21, 21:31 ]
tak sobie dzisiaj myslalam ze nie jestem jescze przygotowana psychicznie na dziecko :ico_olaboga: :ico_olaboga: mam jescze 48 dni ale jak narazie to nie moge sobie wyobrazic jak t bedzie :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
kiedys mi kolezanka powiedziala ze mam cala cize zeby sie oswoic z mysla o dziecku jak narazie sie nie oswoilam :ico_olaboga: :ico_olaboga: niby kupuje ubranka , rozne rzeczy , mam ten brzuch i wogole ale nie moge sobie wyobrazic jak to bedzie :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_szoking: :ico_szoking:

a Wy gotowe juz jestescie?

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 lut 2009, 23:06

u mnie z ruchami podobnie - są dużo slabiej wyczówalne, alę są i mały odpowiada jak mamusia na sile go budzi - no, ale faktycznie chyba jest większy bo czuje ruchy tak jak na początku - słabiutko.

dora ja nie wyobrazam sobie życia bez moich psiaków a szczególnie ważniusia,
adka ja narazie chyba jeszcze czegos takiego nie mam, nie wiem jak bedzie jak mały sie urodzi - na dzień dzisiejszy czuje się w pełni gotowa na to by zostać mamusią

Awatar użytkownika
kasia0308
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 lut 2009, 10:28

dzien dobry :-D
widze ze kwietniowki odsypiaja ostatki :-D
ja noc mialam straszna :ico_zly: od 00:30 do 7 rno bylam 5 razy siku :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

[ Dodano: 2009-02-22, 09:31 ]
a to moi faceci po ostatkach :-D :-D
Obrazek

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 lut 2009, 11:05

adkanie zazdroszcze, ale pociesze Cie,ze ja to dopiero mialam noc - gorączka, kaszel, pluca bolą strasznie, gardzilko i ogólnie umieram po 15 mąż wróci to jedziemy do lekarza bo nie chce nic na wlasną rękę brać poza tym nie czuje sie fatalnie. Narazie tylko amolkiem sie smaruje troche pomaga :ico_chory:

Awatar użytkownika
kasia0308
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 lut 2009, 11:18

ejustysia, :ico_pocieszyciel: ja juz przezylam chorobe niestety skonczylo sie antybiotykiem, mam nadzieje ze juz do konca ciazy nic sie przyplacze :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 lut 2009, 11:21

no ja czuje sie fatalnie , myślalam , że to tylko kaszel, męczyl mnie i mczyl a tu nagle gorączka i te pluca, mam nadzieje, że malemu niec sie nie stanie. Ciekawe jak sie zalatwilam ja tylko samochodem wszędzie i to ubrana po szyje

Awatar użytkownika
kasia0308
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 lut 2009, 11:54

a tu nagle gorączka
mi gn powiedzial ze jesli goraczka jest wieksza niz 38,5 to natychmiast trzeba ja zbijac mi kazal paracetamol brac, bo goraczka bardzo zle wplywa na dziecko, mi sie Lenka starsznie wtedy wiercila no i serduszko jej za szybko bilo, wiec na goraczke to uwazaj,
no i kaszel tez jest fatalny moze prowadzic do przedwczesnego porodu :ico_olaboga:
wiec Kochana nie czekaj :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: tylko pedem do lekarza

[ Dodano: 2009-02-22, 10:56 ]
Ciekawe jak sie zalatwilam ja tylko samochodem wszędzie i to ubrana po szyje
a moze wlasnie to jest przyczyna, za malo swiezego powietrza i ruchu no i moze sie przegrzewasz?

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”