Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

08 cze 2010, 14:53

Martalka, brawa wielkie za ostatni tydzień ciąży ;-) :ico_brawa_01: to kiedy planujesz nam pokazać Milenkę? :-D

my po pierwszym szczepieniu Tobiego. nawet jakoś to przeżył. Nie było wielkiego ryku jak u innych dzieciaczków. dzielny ten mój syn ;-) :ico_sorki:

Samanta, :ico_brawa_01: za 38.tydzień!

A tak niedawno pamiętaj jak ja cieszyłam się z tych ostatnich tygodni ;-) życzę już teraz porodów w terminie ;-)

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 cze 2010, 17:50

Martalka, brawa wielkie za ostatni tydzień ciąży ;-) :ico_brawa_01: to kiedy planujesz nam pokazać Milenkę? :-D
pokazać nie wiem kiedy ;)
ale raczej się nie przeterminuję. Właśnie się okazało, że mam 2 cm rozwarcia. Ale zapis KTG bez skurczy zupełnie. Także może za 2-3 dni urodzę (jak mówił mój gin).

Brawa dla Tobiego zaszczepienie!!

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 cze 2010, 19:30

czesc dziewczyny :)
Katinka za gidzine ma cc :-) wiec juz lada chwila zobaczy swojego Mikolaja :-)
z tego co wiem odeszly jej wody wiec nie mogli zwlekac :ico_sorki:

u nas ok - mala grzeczna jak byla tak jest wazy juz 3660 wiec ladnie na cycu przybiera :ico_sorki: w nocy ciagle budzi sie tylko 2 razy na cyca :ico_sorki:

Samanta
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

08 cze 2010, 22:11

Witam ;)

Ale się tu dzieje ;) zaglądając na forum każda zapewne patrzy czy któraś czerwcówka się nie rozpakowała ;)

Martalka, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za ostatni tydzień :ico_ciezarowka: super sprawa, że juz masz rozwarcie, znaczy zecosik ruszyło ;)

mmarta81, :ico_brawa_01: dla córci za przyrost wagi, niesamowicie cieszy jak maleństwo tak świetnie radzi sobie z cycem ;)

tibby, :ico_brawa_01: dla Tobiego za odwage ;) mężczyzna 100%

Ja oczywiście stawiam wszystkim pyszny tort Obrazek za 38 t.c.

Byłam dzisiaj na KTG w szpitalu i narazie cicho sza :-) Obejrzeliśmy z mężem salę porodową, nawet jestem zadowolona bo jest bardzo kameralnie i intymnie i jest fotel nie łóżko naszczeście, a tego się obawiałam. Wczoraj maleństwo glówką wskoczyło mi już bardzo nisko :ico_brawa_01: brzuch też sie nieco obniżył ale skurczy i rozwarcia brak.

Dzisiaj jeszcze kapiel w wannie (woda już czeka), ciepłe mleczko i masaż wykonany przez meza :ico_ciezarowka: wierze, ze to wszystko da mi głeboki sen do samego rana ;)

W ZUSie wszystko załatwiłam i nie stałam w kolejce - zostałam przepuszczona ale w marketach nikt nie widzi, że mam brzuszek tzn. nikt nie widzi przy kasie, bo jak poruszam sie po sklepie to oczu ludziska nie spuszczaja ze mnie :ico_puknij:
A w mc'donalds Pan po przyjęciu zamówienia ode mnie prosił żebym usiadła, a on mi wszystko doniesie - byłam w szoku :ico_haha_02: :ico_szoking:

Dzisiaj przyozdobiłam ścianę przy łóżeczku maluszka, jestem taka happy, ze pokoik co raz ładniej wygląda i jest taki jak sobie wymarzyła ;D

Martalka, :ico_brawa_01: za ostatni tydzień trzymam kciuki za Ciebie ;)

Alkasbir
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 cze 2010, 22:12

Witam,
zaglądam z ciekawością co u Was i widzę, że powoli się rozpakowujecie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
nie wiem czy mnie pamiętacie - kwietniówka, która stała się marcówką :ico_oczko:
życzę powodzenia i lekkich, terminowych porodów :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

julchik22
Zrobiłem Magistra z forum!

08 cze 2010, 22:20

No to trzymamy mocno kciukasy za Katinkę! Oby wszystko poszło gładko i Mikołajek był zdrowiutki! :ico_sorki:

Martalka, no :ico_brawa_01: za 2 cm rozwarcia! Ja miałam KTG robione w niedzielę, bo wówczas dogadywałam w szpitalu z położną szczegóły, ale żadnych skurczy tez nie było.

Samanta, gratuluję obniżonego brzuszka - ja tak tylko się gapię na swój i czekam kiedy się obniży, a on jakoś w miejscu chyba stoi.

mmarta, fajnie, że Amy jest taka pogodna i spokojna! :-)

tibby, :ico_brawa_01: dla Twojego małego twardziela!!!

Mnie pod wieczór jakas chandra dopada. Mogłabym sobie teraz poryczeć na życzenie i nie wiem czy też sie tak nie stanie - po placzu przynajmniej jest łatwo zasnąć.

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 cze 2010, 22:40

Katinka urodzila Mikolajka przez cc :ico_brawa_01:
maly ma 4370 :ico_brawa_01: 57 cm :ico_brawa_01:
mama i synio czuja sie dobrze :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 cze 2010, 22:47

juhuuuu, gratulacje dla Katinki i witamy Mikołajka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Idę spać, aby jakby co, być w formie :-D

Awatar użytkownika
karo-22

09 cze 2010, 08:53

No to wielkie brawa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Katinki!!! Mikołajek duży chłopak! :-) Życzę dużo zdrówka, snu i samych radości!!! :-)

Martalka, super, że masz już rozwarcie i coś zaczyna się dziać :-) Za chwilę będziesz miała córunię przy sobie :-)

Samanta, brzusio niżej, to znaczy, że u Ciebie też niebawem zacznie się coś dziać :-) Czekamy! :-)

mmarta81, mała Amy widzę Was oszczędza :-) Fajnie, że budzi się tylko 2 razy w nocy i jest grzeczniutka, oby tak dalej :-)

tibby, :ico_brawa_01: brawa dla Tobiaszka! Rzeczywiście dzielny chłopak Wam rośnie :-)

Zaraz wszystkie się rozpakujemy i na forum będzie cisza :ico_oczko: każda będzie zajęta swoim Maluszkiem/Maluszkami :-D

[ Dodano: 2010-06-09, 09:03 ]
A ja stawiam Wam moje Drogie pyszny, lekki torcik :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: i coś chłodnego :ico_kawa: za mój 9 miesiąc :-)

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 cze 2010, 09:42

Karo, no to teraz z górki!!!

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”