wyobrażam sobieWszystko mnie już wykańcza,mam dość!
a jak podgrzewasz jej to na przykład dosolić? mój Mikołaj jak zaczynaliśmy wprowadzać jedzenie to marchewkę ze słoiczka wciągał błyskawicznie a jak mu ugotowałam to pluł.. trochę dosoliłam i dziecko zadowoloneTe zupki mam już zrobione i zamrożone. Rozmrażam codziennie. Więc nie wydaje mi się,że teraz mogę soli dodać.
ojoj.. zdrówka życzę, mam nadzieję, że szybko Mała wyzdrowiejeA ja walczę z gorączką Nadii,moja bidulka tak się męczy.
powodzenia życzę dobrze, że podałaś wszystko, nie ma co drania kryćpozew mam już gotowy. Składam go w poniedziałek
na allegro wpisałam kurtki zimowe i znalazło :P Rozmiar na 6 miesięcy :D a że mój jest chuderlak to będzie w sam raz :D podeślę Ci na pw kilka linków ;)Inuno, a gdzieś Ty taką kurteczkę wymacała. jaki to rozmiar
oj wierzęWszystko mnie już wykańcza,mam dość!
dzięki oglądałam, tylko, że u nas to minimum rozmiar 80, bo mały ma troszkę ciałkana allegro wpisałam kurtki zimowe i znalazło :P Rozmiar na 6 miesięcy :D a że mój jest chuderlak to będzie w sam raz :D podeślę Ci na pw kilka linków ;)
dokłądnienic podobnego, trzydniowka to wprost przeciwnie tylko goraczka bez zadnych dodatkow, po 3 dniach wysypka wychodzi
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości