młodu usnął bo od rana miał jedna drzemkę ok 1,5h, ciekawe ile teraz pośpi
Wiola nie dość że choróbska u chłopaków to jeszcze do Ciebie coś się przyplątało. Zdrówka dla Wszystkich. Ten syrop jest na uspokojenie i by mały lepiej spał, mam nadzieję że pomoże.
Nowa ja niczego nowego nie będę wprowadzała do póki nie będzie wiadomo czy mały ma dalej uczulenie na mleko. Dziś Mati zjadł cały słoik (mały) królika z warzywami i pewnie zjadł by jeszcze bo królik to jego ulubione mięsko Zobaczymy ile wytrzyma, sądzę że on się wcześniej do końca nie najadał bo on to lubi zjeść raz a dobrze U nas w szafce czeka rybka-łosoś.
Emilia, Mateusz uwielbia leżeć na brzuszku i ledwo go położymy na plecach to ciach i już na brzuchu leży. Przyciąga sobie zabawki, dźwiga na wyprostowanych rączkach, robi kołyskę, czasami macha tak jakby pływał żabką. Obraca się na brzuch nawet w łóżeczku.Czasami udaje mu się podnieść pupę do góry i szura nóżkami ale nie wie jeszcze że aby ruszyć musi podnieść się na rękach, śmiesznie to wygląda bo nogi idą a ręce stoją w miejscu
Tak samo u nas. Mateuszek przestał się też kręcić jak wskazówka zegara ale za to znowu zaczął odbijać się nóżkami i pupą i podskakiwać(przesuwać się) do góry.emilia ale odkąd nauczyła się przekręcać na brzuch, to straciła umiejętność przekręcania sie na plecki i jak jej się nudzi to często kwęka, zeby ja odwrócić.