Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 wrz 2008, 20:43

No Wiktor padł jak betka o 20 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Na kolację wszamał michę kachy :ico_brawa_01: Odkąd nie pije cyca to je znacznie więcej.

Fotki wszystkie superowe :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Karolek rzeczywiście wygląda na grzecznego chłopczyka - taki typ dżentelmena :ico_oczko: Jak ktoś patrzy na Wiktora to wydaje mi się, że po nim od razu widać , że łobuz :ico_oczko: Aha, po strojach Mayi widać, że mamusia kocha paseczki :ico_oczko:

Było o ciuszkach - Wiktor nie ma ich aż tak wiele, ale po domu chodzi w poplamionych :ico_oczko: bluzkach, których mi nie żal i w spodniach dresowych. Zawsze przed wyjściem go przebieram.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

10 wrz 2008, 21:06

hej...Maya jeszcze nie spi...glodna jest i wsuwa parowke na dobranoc...bylismy u fryzjerki i jestem obcieta-tak zwyczajnie...z tylu na rowno do ramion a grzywke mam lekko ze skosa...ale i tak od razu lepiej sie czuje...A. tez w koncu obciety na krotko i Maya go nie poznala i plakac zaczela i na rece ie hciala do niego isc..szok....

a co do zakupow to mnie te dla Mayci ciesza najbardziej,dla siebie mam juz problem cos kupic zeby mi sie naprawde podobalo....zgubilam gdzies moj styl...i ubieram sie klasycznie juz jakos...zakupy nie sprawiaja mi takiej przyjemnosci jak kiedys...za to Mayci to moge kupowac tonami :ico_puknij:

[ Dodano: 2008-09-10, 21:56 ]
Lady,a czy ta kurtka z tesco jest taka fioletowa??na zamek,z kapturem i ma sciagacze wbudowane w rekawkach?bo widzialam u nas i bardzo mi sie podoba a kosztuje tylko 12f :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-09-10, 22:42 ]
no i wyglada na to ze dzis juz nikt tu nie kuknie...ide wiec spac....jutro do Nexta hurrra!!!!! :ico_haha_01:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 wrz 2008, 08:22

ja dzisiaj pierwsza??? :ico_szoking:

u nas nocka kiepska... i to nie wcale dlatego ze Kinga budzila sie z płaczem, :ico_nienie: budzila sie zaczynala cos mowic, pojekiwac i chodzic po lozeczku - tak przez cala noc! ja jej na to mowilam "kladz sie i aaa" no to tak robila, ale po chwili znowu sie zaczynalo... kolejnej takie nocy nie wytrzymam...

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 wrz 2008, 08:38

witajcie z ranka
no i stało sie mamy kota
wabi sie Leon i jest przekochany
ciągle sie tuli i śpi
jest rudo bialy jak mi sie uda to pokaze wam fociaki
a jagoda tez sie cieszy ale zazdrosna sie zrobila
tzn jak kot polozy sie koLo kogos z nas to ona od razu na kolana
smiesznie to wyglada

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 wrz 2008, 08:50

DZIEŃ DOBRY
jagodka24, no to super że macie kotka. A Jagódka się przyzwyczai :D
doris, wiem coś o takich nocach. Kiedy one wreszcie zaczną przesypiać całe nocki?
GLIZDUNIA, ooo na zakupy też bym się wybrała, ale ciężko z kaską. Może innym razem mi się uda gdzieś wyjść.
kamizela, jaki łobuz? To czysty aniołek :D

A ja dostałam od mojego męża spóźniony prezent na rocznicę. Trochę się zezłościłam bo strasznie dużo kosztował, ale po rozmowie mi przeszło. A dostałam odkurzacz samosprzątający :D
A teraz szukam mebli do sypialni. W końcu muszę z tym ruszyć bo jak nie teraz to potem będzie jeszcze gorzej.

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 wrz 2008, 09:00

hejka

a my nawet dzis wyspani, dzien sie zapowiada raczej ponuro, bo za oknem jakos takos nie wiadomo ci z tego bedzie czy deszcz czy moze jednak słonce..
ja mam znow plany do samego prawie ze wieczora, bo jak o 12 wyemigruje tak moze ok 17 wroce, no ale trzeba pozałatwiac swoje, moze mi sie uda choc na jeden konkurs zakwalifikowac to bedzie sznasa na prace..na prawde potrzebuje juz tego..

jagodka mowisz ze masz kota, ja tez lubie koty ale teraz juz bym sie nie zdecydowała..my mamy takiego rasowego, dostalismy za darmo tylko za to zebysmy sie nim zaopiekowali bo maz kolezanki okazało sie ze jak go kupili miał alergie na siersc i musieli oddac komus, no to wziełam ale to jest zobowiazanie, moze mniejsze niz z psem, ale jednak kot tez sie przywiazuje i tez wbrew pozorom teskni, wiem z doswiadczenia i teraz tez sie boje co to bedzie jak bedziemy na wczasach :ico_noniewiem: juz nie mowiac o tym ze jak go Mila widzi to najchetniej by mu spokoju nie dała... :-D

glizdunia ta kurtka co mi sie podoba jest koloru takiego ciemnego, przybrudzonego rozu czy cos w tym stylu, ma zamek i dodatkowo wzdłuz zamku rzep, w srodku jest chyba w jakies kolorowe kwiaty, ale dokładnie sie nie przyjrzałam, bo A marudził ze nie czas na takie zakupy :ico_noniewiem:
a mnie tez ciesza zakupy dla Milki oczywiscie, bardziej niz dla siebie, chco jakby mi sie cos dostało to tez bym była bardzo zadowolona i humorek moze i lepszy..
choc ja od czasu jak zaszłam w ciaze wogole nie mam siły na chodzenie po sklepach i na przymierzanie, wcale mnie to juz nie bawi :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

11 wrz 2008, 09:09

hej..
u mnie nocka nawet dobra...maya znow lunatykowala...wstawalai rzucala sie na lozko...i gadala ciagle cos...ale ogolnie to sie wyspalam bo pada-taka pogoda na sen :ico_oczko: ....wogole z rana jak A. wrocil o 7.00 to nam sie ciezarowy i kopary zjechaly bo po sasieddzku chyba bedzie sie ktos budowal...i Maya oczy jak pingpongi...przy oknie przyklejona bo takie wielkie brum brum przyjechalo :ico_haha_01: ...oby nie halasowali jakos specjalnie....

fryzura z rana mi sie mniej widzi...zapomnialam ze nie powinnam zcinac moich wlosow na rowno bo mam za geste...i teraz sie nie ukladaja wcale.... :ico_olaboga: ...chyba poczekam az troche odrosna i pojde je wycieniowac troche z dolu....a na teraz pozostaje kitek :ico_noniewiem:

Pati,ja z pytaniem do Ciebie...czzy ten odkurzacz sam odkurza?jak to wyglada??taka ciekawa jestem...ponoc moja sasiadka ktora kolekcjonuje odkrzacze w okresie przekwitania sobie tezz taki kupila....i zawsze mnie to ciekawilo :ico_noniewiem:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 wrz 2008, 09:11

a jak działa niby taki odkurzacz samosprzatajacy??

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

11 wrz 2008, 09:14

Jagodka,czyli macie nowego czlonka rodziny :-D ...poazuj fotki kota i Jagodki...ona musi przywyknac do tej konkurencji....

Lady,no to chyba inna kurtka,choc u nas tylko 1 byla w tesco taka cieplejsza :ico_noniewiem: ...reszta to takie cienkie bardziej na deszcz....

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 wrz 2008, 09:16

GLIZDUNIA, tak włączam go i sobie idę, np. do pracy wracam i jest odkurzone. To jest taki płaski talerz, czekaj może znajdę na necie. O tutaj jest stronka o niej http://www.roomba.pl/index.php, tzn. roombie bo tak się nazywa :D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”