wczoraj w zlobku pierwszy dzien bez pampersa i zadnej wpadki
dominisia potrzebuje smoczka tylko do zasypiania,w dzień nie potrzebuje go,ale wieczorem jak idzie spać pokazuje na buzie i cmoka i to oznacza że chce smoczka.No i już śpi i dostała smoczkanajwazniejsze ze w dzien juz chodzi bez smoka i nie musze sie martwic ze gdzies
Lenka za to budzi sie w nocy ostatnio, przychodzi do nas i marudzi, wczoraj bylo ok bo przyszla o 5.30 napila sie i zasnela a dzis dala popis o 11 przyszla do mnie posiadzialysmy troche, Marek wrocil, bo jeszce ustawiali serwer w szkole, i zasnela, ale jak o 4 przyszla tak do 5,50 kombinowala, ja totalnie nie do zycia, ech... i nie jest to jakis straszny problem bo jak jej zablokowalam to stare lozeczko to na minute sie przebudzila i tyle, ale teraz ma juz zwykle wiec bez problemu wychodzi i przychodzi do nas...a drzwi sie boje zamknac. Jaeszcze jak przychodzi o 24 albo po 5 to pol biedy ale miedzy tymi godzinami jest masakra....nie moge byc konsekwentna kiedy zasypiam na stojaco. Mam za swoje, prawie 2 lata nie bylo zadnych problemow ze spaniemW sumie już spi,a le wczora tez usnąl normalnie, a potem obudzil się o 22.00 i zaczął wydziwiać.
właśnie przeczytałam to co pisałoWidziałyśce w tv o tym wózku, który wjechał wprost pod pociąg?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość