Kurcze to bardzo duzo.millocały czas te meble mnie trzymają, potem musze przywiercić półke do sciany i lampkę z ikei nad łóżeczko.Ooo to ty juz masz duzo porobione
a zapytaj z ciekawości skąd ma tę pewność, bo nikt nigdy nie jest pewny, dlatego ustala sie przykładowy termin porodu i na uwadze trzeba mieć plus, minus 2 tygodnie, ale kiedy to będzie to nie można wiedzieć. Z tego co mi mówiła położna, rzadkość by pierworódka urodziła w terminie, najczęściej jest to przed ale tez nie ma ku temu reguły.e gin na 99% jest pewny że urodzę ok. 20 września
to fajnie tez bym chciała zaraz do domku iść u nas średnio sie leży 3-4 dni jak poród naturalny a jak cc to od 4-7 dni.Ja też torbę niebawem będę pakować, to co już mam, z tym, że u nas to nie wiele trzeba bo się leży krótko może być że jak np. urodzę rano to już wieczorem będziemy w domku:):):):)
no wlasnie mówił że pierwsza ciąza i ogólnie że ma takie przeczucie. Na pewno od poczatku wrzesnia będę się bacznie obserwowała i jak przyjdzie czas pojade rodzić.a zapytaj z ciekawości skąd ma tę pewność, bo nikt nigdy nie jest pewny, dlatego ustala sie przykładowy termin porodu i na uwadze trzeba mieć plus, minus 2 tygodnie, ale kiedy to będzie to nie można wiedzieć
ciesze się że sie podoba, mam nadziję że efekt końcowy bedzie dobry.pokoik zapowiada się pięknie
udanego malowania ja wymieniam sobie punkty z stacji BP biorę sobie mikser z misa z boscha bo mi sie przyda.Ja się biorę migiem za malowanie kuchni, chciałabym dziś jedną ścianę zrobić
nie w UK:) a czemu pomyślałaś o Holandii, pisałam gdzieś, że palę zioło hahahahahahahaha:):):):)taki sarkazm malusi:)elibell a co ty mieszkasz w Holandii
dołączam sie, że pokoik super wygląda:) ale fajnie tak szykowac wszystko od podstaw aż zazdroszczę:)izabelllla123, pokoik zapowiada się pięknie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot] i 1 gość