09 sie 2007, 22:43
MAMCIA ale czadowe fotki, hahaha a wiesz ja na Amelke jak robi dosłownie identyczną minke jak Julcia tak zagryza dolne wargi to mowię na nia ze jest babcinka bezzębna hi hi hi-swędza je te dziąsełka i dlatego tak robia smieszne to na maksa
Amelka wazy 7500 więc sie nie martw zupełnie nie ma czym wydaje mi sie, nasza lekarka miwiła mi teraz ze juz dzieci w tym wieku stopują z przybieraniem na wadze takz 200gr. moze byc na miesiąc, poza tym raczkowanie, stle w ruchu to wiesz Amelce waga stanęła i przez 3 tyg. nie przybrała nic a wage ma dobrą wiec nie ma co sie martwic ;)
KINGAS nowe fotki powiadasz hmmm szczerze to nie mam kiedy ich tu powrzucac bo kurcze mela stale gdzies kursuje cholercia najczęsciej raczkuje po rozłozonej kanapie bo pare razy jak jej rączki juz ścierpna od tego kołysania sie w przód i tył to nagle sie ugną i pada noskiem na twarz i pare razy była histeria bo na dywanie to sie stało wiec ćwiczy na rozłzonej kanapie wiec musze siedzie cobok niej i mało mam czasu zeby teraz tu zagladac a tak bym chciała siedziec jak jeszcze z dwa tyg. temu hi hi a teraz to juz we foteliku nawet musi byc przypieta bo sie podnosi i siedzi normalnie ;)
Miłego dnia jutro ;)
IZA@ Nie martw sie Mirelka wcale sie nie garbi tylko zabiera do siadania, Amelka tak własnie zaczyna od czegos takiego jak ty pokazałaś na fotce a teraz juz siedzi we wóżku na spacerach normalnie a w domku jeszcze na boki sie przewraca ale juz tez coraz lepiej siedzi i pewnie
KAJUNIA25 wspólczucia po przejsciach, wiem co czułaś bo juz kilkanaście razy byłam z kacperkiem w szpitalach na rózne sprawy, ostatnio w moim 9 miesiącu ciazyz Amelcia dosłownie tydzien przed jej narodzinami byłąm z nim 3 dni w szpitalu bo mu migdały 3 wycinali-masakra ile on juz sie wycierpiał to jeden Pan Bóg tylko wie wiec wiem co przezywałaś kochana ale dobrze ze juz po wszystkim :)
Super ze mała tez raczkuje, to tak smiesznie sie pisze bo one jeszcze nie raczkuja tak pożądnie ale zawsze te troche sie przesuną do przodu albo tyłu albo Melcia sie sporo obraca wokól własnej osi i turla sie na boki hahahahhahahaa
Nic zmykam spać bo jestem padnięta dobranoc,spokojnej nocy dla was wszystkich :)
LUTOWECZKI obejrzyjcie sobie tego linka ze śpiworkami-super sprawa naprawde polecam, sa tez inne wzory, firmy i modele tych spiworkow ja wybrałam taki bo nie chce grubszego z owczą wełną bo Amelka bedzie jeszcze ubrana na zime w kombinezonik mam super po kacperku taki wiśniowy takze nie potrzebuje grubego tego spiwora ale mam dość zbierania koca z ziemi, nad morzem jak juz zaczeła teraz siedziec i wykopywac koc to spazmy dostawałam :)
Ostatnio zmieniony 09 sie 2007, 22:43 przez
karolas, łącznie zmieniany 1 raz.