U mnie w grudniu będzie 4 więc podobnie. Wcześniej bywałam na innych forach ale jakoś tu mi atmosfera najbardziej pasowałaja tez sie ciesze,a jestem tu juz dobre 3,5 roku
No ja też jestem ciekawa tego bo wydaje mi się że się maluch nie przekręcił.cieszę się z tego usg bo wiem gdzie w moim brzuchu nożki a gdzie główka
Trzymam kciuki!!!!Mam nadzieję że dzisiaj się wyśpię
to raczej mezu intenstywnie kompa okupowal i nie mialam zbytnio jak posiedziecanusiek napisał/a:
no a Leona coś nas zaniedbuje przez weekend?
- no mam tylko nadzieje,ze tak intensywnie sie mezusiem zajmuje,a nie,ze lezy chora
ja bez forum tez zyc nie umiemanusiek napisał/a:
ojj dziewczyny, jakie szczęście że trafiłam tu kiedyś na to forum
- ja tez sie ciesze,a jestem tu juz dobre 3,5 roku
no i jak maluszek lezy?? bo ja sie zastanawiam jak moj jest ulozonycieszę się z tego usg bo wiem gdzie w moim brzuchu nożki a gdzie główka
Cieszę się że sie uspokoiło.Ja się staram jak najmniej się ruszać,a czy to pomaga dowiem się jutro na wizycie u gina.No i czeka mnie jeszcze picie glukozygeheimnis, dziekiJuz mi lepiej,wystarczy troszke posiedziec na tylku
![]()
![]()
zgadzam się.Mi od początku lekarze mówią ze dzidzia ma długie nóżki,ale to po mnie będzie miała więc się nie martwię.A wymiary główki są równie indywidualna sprawa jak długość nóg na przykład
iw_rybka napisał/a:
ja tez sie ciesze,a jestem tu juz dobre 3,5 roku
U mnie w grudniu będzie 4 więc podobnie.
Ja jestem pewna że główka nadal jest u góry....no tak czuję przynajmniej.anusiek napisał/a:
cieszę się z tego usg bo wiem gdzie w moim brzuchu nożki a gdzie główka
No ja też jestem ciekawa tego bo wydaje mi się że się maluch nie przekręcił.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość