Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

18 paź 2009, 17:56

geheimnis, dzieki :ico_sorki: Juz mi lepiej,wystarczy troszke posiedziec na tylku :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

lilo

18 paź 2009, 18:21

anusiek na pewno będzie dobrze - w ciąży często coś odbiega od normy - jeśli nie dużo to w 90% jest to normalne i się wyrównuje do porodu :ico_sorki: A wymiary główki są równie indywidualna sprawa jak długość nóg na przykład :ico_oczko:
Fajnie że widziałaś dzidzię :ico_brawa_01:

Widzicie - to USG w ciąży to fajna rzecz i na pewno przydatna bardzo ale czasem zasiewa niepotrzebnie niepokój a i tak nie daje 100% pewności czy wszystko jest w porządku. Dziś czytałam (głupi człowiek) o chorych dzieciach. Wszystkie te matki miały urodzić zdrowe dzieci - nieprawidłowości wychodziły na badaniach po porodzie.
Więc ja się staram nie panikować ale długo jeszcze spokoju nie zaznam...

iw_rybka, uważaj na siebie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

18 paź 2009, 21:38

iw_rybka, uważaj na siebie :ico_sorki:
- dziekuje :ico_sorki:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

18 paź 2009, 21:53

ojj dziewczyny, jakie szczęście że trafiłam tu kiedyś na to forum. Można pomarudzić, pomartwić się z Wami i zawsze są słowa otuchy. Nie będę się martwić - to już postanowione :-) bo wiem że macie rację, tak jak mój mąż i mama.
iw_rybka, super że przeszło, wypoczywaj jak najwięcej i będzie dobrze :-)
lilo, masz rację, że na tym usg czasem lekarze straszą i niepotrzebnie zupełnie :ico_puknij:

dziś odwiedzili mnie rodzice i fajnie że ich zobaczyłam bo już się trochę stęskniłam :ico_wstydzioch: :-)
cieszę się z tego usg bo wiem gdzie w moim brzuchu nożki a gdzie główka :-)

no a Leona coś nas zaniedbuje przez weekend?

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

18 paź 2009, 22:11

- no mam tylko nadzieje,ze tak intensywnie sie mezusiem zajmuje,a nie,ze lezy chora :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
ojj dziewczyny, jakie szczęście że trafiłam tu kiedyś na to forum
- ja tez sie ciesze,a jestem tu juz dobre 3,5 roku :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 paź 2009, 08:43

Dzień dobry w poniedziałkowy poranek
Ja mam dzisiaj dzień marudzenia o nocka była niefajna i spałam w sumie 5 godzin przez Krystka, który budził się z płaczem i chciał się przytulać a potem marudził bardziej i ...ech szkoda gadać. Mam nadzieję że dzisiaj się wyśpię.
Miłego dnia kochane.

lilo

19 paź 2009, 09:17

ja tez sie ciesze,a jestem tu juz dobre 3,5 roku
U mnie w grudniu będzie 4 więc podobnie. Wcześniej bywałam na innych forach ale jakoś tu mi atmosfera najbardziej pasowała :ico_oczko: Choć i przez te 4 lata i forum się zmieniło i ludzie na nim. Tylko ja się odczepić nie mogę. Bywały okresy kiedy pisałam rzadko ale przy dłużej nieobecności strasznie mnie zżera ciekawość co u dziewczyn :ico_oczko:
cieszę się z tego usg bo wiem gdzie w moim brzuchu nożki a gdzie główka
No ja też jestem ciekawa tego bo wydaje mi się że się maluch nie przekręcił.
Mam nadzieję że dzisiaj się wyśpię
Trzymam kciuki!!!! :ico_sorki: :ico_oczko:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 paź 2009, 10:26

hejka

witam po weekendzie
anusiek napisał/a:
- no mam tylko nadzieje,ze tak intensywnie sie mezusiem zajmuje,a nie,ze lezy chora
to raczej mezu intenstywnie kompa okupowal i nie mialam zbytnio jak posiedziec :ico_noniewiem:
ogolnie weekend leniwy, chociaz wczoraj przejechalismy sie do lasu na maly spacerek :ico_oczko:

anusiek napisał/a:
ojj dziewczyny, jakie szczęście że trafiłam tu kiedyś na to forum
- ja tez sie ciesze,a jestem tu juz dobre 3,5 roku
ja bez forum tez zyc nie umiem :ico_haha_01: :ico_wstydzioch:
we wrzesniu minely 3 lata jak tutaj trafilam :ico_oczko:
no i jak maluszek lezy?? bo ja sie zastanawiam jak moj jest ulozony :ico_noniewiem:

Patrycja.le, wspolczuje nocki :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-10-19, 10:28 ]
anusiek pytalas sie o te placki, nie wiem czy robilas kiedys takie zwykle z jablkami?? ciasto jak na nalesniki tylko geste :ico_oczko: no i wkrajasz(tarkujesz) jablka i smazysz, no i tak samo mozna zrobic z bananami :ico_oczko: takze zadna sztuka :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 paź 2009, 10:30

Witam
geheimnis, dzieki :ico_sorki: Juz mi lepiej,wystarczy troszke posiedziec na tylku :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Cieszę się że sie uspokoiło.Ja się staram jak najmniej się ruszać,a czy to pomaga dowiem się jutro na wizycie u gina.No i czeka mnie jeszcze picie glukozy :(::
:ico_sorki: A wymiary główki są równie indywidualna sprawa jak długość nóg na przykład :ico_oczko:
zgadzam się.Mi od początku lekarze mówią ze dzidzia ma długie nóżki,ale to po mnie będzie miała więc się nie martwię. :ico_nienie:
iw_rybka napisał/a:
ja tez sie ciesze,a jestem tu juz dobre 3,5 roku

U mnie w grudniu będzie 4 więc podobnie.
:ico_szoking: A ja dopiero 1,5 roku.
anusiek napisał/a:

No ja też jestem ciekawa tego bo wydaje mi się że się maluch nie przekręcił.
Ja jestem pewna że główka nadal jest u góry....no tak czuję przynajmniej. :ico_noniewiem: Niezłe kopy w pęcherz dostaje.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 paź 2009, 10:32

No i czeka mnie jeszcze picie glukozy
dasz rade :ico_oczko:
ja mam glukoze i wizyte za tydzien :ico_sorki: :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”