oj wstydliwe, wstydliwe...wstydliwe te nasze dzieciaczki!!!

- żartuję oczywiście
  - żartuję oczywiścieciekawe bo u mnie jest dokładnie tak samo. Mój misiu sie wkurza że dzidziulki nie chcą mu pokazać. Ale wczoraj przyłożył leciutko i dostał dwa kopniaczki ale się cieszył. Pewnie niedługo będa kopać mocniej wytedy nie będą juz uciekaćjak ja chce mezusiowi pokazac jak kopie i on przykłada reke to juz mała sie uspokaja hahahah

Ciąża jest najcudowniejszym stanem dla kobiety!!! Teraz już to wiem!!! I codziennie dziękuje za nią i dzidziulki!!!

i tak ma byc - ja jeszcze kruszynke mam w brzusiu a juz myslimy o kolejnej dzidzi hahahahCiąża jest najcudowniejszym stanem dla kobiety!!! Teraz już to wiem!!! I codziennie dziękuje za nią i dzidziulki!!!
kopnieta moze nie ale na pewno skopana hahahahzastanawiam czy mój mężuś nie pomyśli sobie czasem że ja kopnięta
 ja też chce mieć trójeczke jak tylko Bozia pozwoli!!! Ale narazie urodzimy chłopaków i później będziemy szukac swojego miejsca na ziemi tzn mieszkanka domku. A potem trzecie dziecko najlepiej jak by była dziewczyneczka ale to jeszcze troszke czasu mamy!!!
  ja też chce mieć trójeczke jak tylko Bozia pozwoli!!! Ale narazie urodzimy chłopaków i później będziemy szukac swojego miejsca na ziemi tzn mieszkanka domku. A potem trzecie dziecko najlepiej jak by była dziewczyneczka ale to jeszcze troszke czasu mamy!!!a jak!!!!!!!!na pewno skopana

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość