Dziewczyny Dziękuje za życzonka dla Wojtusia
Czy ja mam się martwić o Wojtusia
bo kiedyś jeszcze rwał się do siadania a teraz ani o tym myśli
a jeśli chodzi o raczkowanie to ledwo, ledwo nonono podnosi ... Jak tak Was czytam moje kochane to zaczynam troszkę panikować czy wszystko ok z tym moim szkrabem ... Z niego teraz leniuch się zrobił straszny!
kelly Ja już nie podaje piersi maluszkowi. Oto godziny karmień:
Zacznę tym razem od kolacje Wojtaszka:
kolacja- 21:00 - butla mleczka zagęszczonego kleikiem 180 ml
nocne karmienie - 3:00-5:00 150 ml
śniadanie- 7:00-8:00 - mleczko 150 ml
około 11:00 - mleczko 150 ml
14:00-16:00- zupka marchwiowa_ziemniaczki+pietruszeczka (od wczoraj na wywarze ze skrzydełka)
17:00-19:00 mleczko 150 ml
Zapomniałam wam napisać, że mój mały ma alergie pokarmową i muszę mu podawać Bebilon Pepti 2 pomieszany 3/4 z Bebilonem 2 zwykłym. Prawie od urodzenia miał na policzku czerwone szorstkie plamy i tydzień temu zaczął się w nie drapać do krwi
... Raz rano miał całą poduszkę pobabraną w krwi ...Tak mi się serce krajało jak się tak męczył, nawet spać nie mógł ... No i jeszcze ma najprawdopodobniej alergia po tatusiowi na pierze ... Cóż ... wszystko pod czym śpimy to ma zawartość pierza ...Musimy szybko się w tym uporać i kupić antyalergiczną pościel
Ja się przeziębiłam na weselu ...klimatyzacja była a często wychodziłam na pole ..no i tak zimno, ciepło, zimno, ciepło i choroba gotowa ... Kicham, zatoki mnie strasznie bolą i katar mam .. Gripex mnie ratuje ... no i ciepła herbatka z miodkiem i cytrynką ...
[ Dodano: 2007-08-10, 21:50 ]Na zdjęciu widać jeszcze jak ma na policzku czerwony placek. Już mu zeszło wtedy troszkę bo pediatra przepisał taką maść sterydową do niego na te plamy i je tym raz dziennie smarowałam przez 5 dni a co godzinę jeszcze dodatkowo natłuszczałam i nawilżałam Alantanem. Teraz 2-3 razy jeszcze smaruje tym kremem Alantan ...na razie nic nie wyskakuje ... I mam nadzieje, że nie wyskoczy!