emma a jak Twój mąż siedzi w NLi za wózkami chodzi to nie mógłby przy okazji looknąć po ile mają Mutsy? Te wózki są produkowane właśnie tam i ciekawa jestem czy w związku z tym jest jakaś różnica w cenie
Narazie jeszcze nie chodził, dopiero jak pojedzie , to koło końca stycznia,poczatek lutego popatrzy bo Ja mu najpierw musze wytłumaczyć co i jak

No a kurde w styczniu największe wyprzedaze,to i dzieciaków w markowe ciuchy obkupi,po 15-20 ekstra nike czy reeboczki można kupić, to samo z dresami xzy innymi ciuszkami.Mi ostatnio torebki reeboka i nike kupował po 3 i 5 euro, ale naprawde trzeba trafić w wyprzedaż.Ja 2 lata temu małej w HEMA nakupiłam takich wypasionych ciuchów pełny bagaż za 35 euro, wyprzedaz była 75 procent a przy kasie dodatkowo powyżej 10 sztuk 5 procent

To są zakupy

Tak samo H&M u nas ce3ny kosmiczne, no tam na polską kieszen tez ale wyprzeaze to to co lubię.Wyobrażacie sobie piłkę adidasa za 1 euro, bo tyle dał mąż Emi za piłkę.
W Angli są wieksze wyprzedaze i fajniejsze ciuszki.Mi była bratówka ma tam też nakupić

mi się podobają jeszcze takie wózki, szczególnie koła, bo te malutkie szybko się niszcza w ekstremalnych warunkach
http://www.allegro.pl/item283762805_woz ... cznik.html
w NL pełno jest takich wózków, co drugi to taki typ, tam cenią sobie wygodę.
A u nas przez noc napadało z 10cm śniegu i sypie cały czas, córa osikana z radości