Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

29 sty 2009, 10:08

Gie, Zuzia się zaniosła...niektóre dzieci tak maja...
MoJA kuzynka przechodziła to samo ze swoim synkiem... :ico_placzek: To jest niebezpieczne,ale nie wpadaj w panikę... :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 sty 2009, 10:09

JAGNA - pewnie chodzi Ci o program na TVN Style "How to look good naked"

tez ogladam i lubie tego gejuska, bo sprawia, ze kobiety czuja sie dowartosciowane...

Ja tam lubie takie programy, a wiadomo, ze teraz robi sie kase na tego typu rzeczach, na reality show, na ponizaniu ludzi, wysmiewaniu, awanturach, etc. jak nie ma skandalu, prowokacji, to nie ma telewizji... takie czasy...

ja dzisiaj po pracy umowilam sie z kolezanka z pracy na bronxa - odstresujemy sie troche... Pan juz nie idzie do pracy, wiec nie musze przyjezdzac od razu do domu... raz na jakis czas mi sie nalezy...

teraz wyliczylam, ze tesciowa bedzie musiala przyjsc do Zuzi dopiero w czwartek, albo nastepny piatek... :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-01-29, 09:12 ]
Zuzia się zaniosła...niektóre dzieci tak maja...
co to znaczy???????? co to jest??????????

Awatar użytkownika
Jagna30

29 sty 2009, 10:17

Gie, nie wiem skąd to się bierze,ale niektóre dzieci podczas płaczu właśnie nie mogą złapać powietrza...ten synek kuzynki robił sie aż fioletowy...i dość często się to mu przytrafiało...

[ Dodano: 2009-01-29, 09:23 ]
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3217961

Tutaj znalazłam cos na temat ZANOSZENIA sie dzieci...

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 sty 2009, 10:25

JAGNA - dzieki za link... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: ja tez zaraz przeszukam net...

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 sty 2009, 10:32

Gie, jejku jejku.. to sie najadlas strachu wczoraj :ico_olaboga:
a jakiego mydla uzywasz? w sensie, zeby kapac Zu...

u mnie sie to 2 razy zdarzylo, ze maly tak plakal (ryczal), ze tez nie mogl zlapac oddechu, sama nie wiem czemu... podejrzewalam, ze to przez brzuszek, ale pewna nie jestem... dobrze, ze to tylko 2 razy bylo :ico_sorki:
tez to wspominam makabrycznie, dobrze, ze to nie zdarza sie czesto :ico_sorki:

co do spania, rowniez zauwazylam, ze maly pochrapuje... tzn. nie chrapie, ale slysze, jak oddycha w nocy, tak charczy troche... ciezko to opisac
moze to przez katar, ale w sumie on nie ma kataru w ciagu dnia..
myslalam tez, ze to cos nie tak z przegroda nosowa, ale sama tego nie zweryfikuje :ico_noniewiem:

aa i program How To Look Good Naked tez ogladalam, jak lecial tu w TV, bardzo lubilam, nie powiem :-) a z Goka to mialam polewke za kazdym razem, bo on na piersi kobiece mowil "bangers" (cos ala nasze polskie "zderzaki") :-D

[ Dodano: 2009-01-29, 09:33 ]
w ogole, on byl kiedys gruuuby i zaczal sie odchudzac... stracil 70 kg w 9 m-cy :ico_szoking:

poza tym pochodzi z tego samego miasta, co moj A. :-D

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 sty 2009, 10:40

jjejj, poczytalam sobie troche o tym zanoszeniu... no ja dziekuje, to jest cos potwornego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czyli pewnie mala tak sie zaniosla przez te wode z mydlem w oczku, no bo do tej pory nigdy jej sie to nie zdarzylo... mam nadzieje, ze nigdy mi sie to nie powtorzy... i musze przeszkolic tate i babcie w odpowiednim reagowaniu, zeby nie bylo tragedii... matko swieta... tam dziewczyny pisza, ze ich dzieciaczki dostaja nawet drgawek, sinieja im usteczka, bialka w oczach na wierzchu... :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

ja nie chce przezywac drugi raz nawet tego, co wczoraj... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

SHOO - nie wiedzialam, ze gejusek byl kiedys gruby... ciekawa jestem jak wygladal... teraz tez za dobrze nie wyglada, takie chuchro i te jego spodnie rurki, z krokiem w kolanach... sam moglby sie wystylizowac nieco inaczej... ale ja tez go lubie, bo jest taki "bez-krepacji" obmacuje te kobitki po tych zderzakach i tylkach, hhehee...

[ Dodano: 2009-01-29, 09:41 ]
aaa, uzywamy mydelka NIVEA Baby... od urodzenia...

Awatar użytkownika
Jagna30

29 sty 2009, 10:42

Gie, oby to był pierwszy i ostatni raz :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 sty 2009, 10:43

Gie, oby to był pierwszy i ostatni raz
modle sie o to... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 sty 2009, 10:49

matko swieta... tam dziewczyny pisza, ze ich dzieciaczki dostaja nawet drgawek, sinieja im usteczka, bialka w oczach na wierzchu...
:ico_chory:
SHOO - nie wiedzialam, ze gejusek byl kiedys gruby... ciekawa jestem jak wygladal... teraz tez za dobrze nie wyglada, takie chuchro i te jego spodnie rurki, z krokiem w kolanach... sam moglby sie wystylizowac nieco inaczej... ale ja tez go lubie, bo jest taki "bez-krepacji" obmacuje te kobitki po tych zderzakach i tylkach, hhehee...
no byl gruby, ale nie ma w necie nawet jednego zdjecia z tego okresu (przeszukalam, a poza tym on sam tak powiedzial :/)
mnie sie wydaje, ze on jest ciagle zakompleksiony i ma niskie poczucie wlasnej wartosci... a w TV gra i calkiem dobrze mu to wychodzi... tyle, ze ogladalam kiedys wywiad z nim, podczas ktorego narzekal, jakie to zycie jest okropne i o malo sie nie poplakal... tak wiec, te jego pewnosc siebie w programie trzeba traktowac z przymruzeniem oka ;-)

ja bym sie do tego programu za chiny ludowe nie zglosila... stac nago w oknie sklepowym :ico_nienie: :ico_puknij: :ico_chory:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 sty 2009, 10:49

SHOO - czemu pytasz o mydelko?? Ja nie uzywam zadnych plynow do kapieli, mydel w plynie, ani szamponow do wloskow, wiec raczej na cos typu "no more tears" nie ma szans... nie myslalam o tym wczesniej, bo kapie mala juz tyle m-cy i nigdy mi sie nie zdarzylo, zeby jej woda naleciala do oczu... no, ale moze czas pomyslec, bo ona jest coraz bardziej ruchliwa i musze sie niezle nagimnastykowac, zeby ja umyc...

[ Dodano: 2009-01-29, 09:50 ]
SHOO - pewnie masz racje z tym zakompleksieniem, ale milo chociaz w tv poogladac ludzi pewnych siebie :ico_oczko: :ico_oczko:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”