hej
u mnie dzisiaj pobudka punkt 7.00 pospałam sobie fajnie
w koncu pogoda sie zmieniła wczoraj wieczorem były takie burze ze myslałam ze pod łóżko sie schowam

ale jakie lekkie powietrze teraz.. super..

na razie na termometrze 15 stopni...

a wczoraj o tej godzinie było juz 30...

chmurki po malutku sie rozvhodza wiec na pewno dzisiaj bedzie fajniusia pogoda ani za ciepło ani za zimno..
zaraz młodemu musze zapodac cyca ale jak na razie obudził sie lezy i sie nie dopomina tylko co chwile zamyka oczy jakby próbował jeszcze sie kimnąc.. zobaczymy co wykombinuje..

dzisiaj znowu mam labe.. męzu w pracy Karolina nadal u babci... obiadu gotowac nie musze mieszkanie wzglednie posprzatane moze cos tam zrobie jak bedzie mi sie nudzic..??? jakies ubranka od dzieciaczków poprasuje czy cuś......
[ Dodano: 2010-06-13, 07:28 ]
NICOLA_22, śliczny Twój synek i taki podobny do Was ;)ten jego uśmiech - rozbrajający

Krystian raczej cały tatuś i siostrzyczka taki miedzy nimi pomieszany

moje ma tylko uszka bo mój S ma odstające radary

a Krystianek ma normalne tylko troszke takie jak elfik

czyli po mamusi

(Karolka tez uszka po mamusi no i od pasa w dół a tak to reszta cały Sebastian

)
[ Dodano: 2010-06-13, 07:36 ]
A "wieczorny humor" świetny

ja nie uznaje bezstresowego wychowania bo uważam, że jeśli ktoś
wychowuje to nie można uniknac stresu.
Bezsresowy jest tylko brak wychowania
A klapsów tez nie popieram chociaz jestem w stanie zrozumiec rodziców ktorzy po prostu juz czasami nie potrafia zapanowac nad emocjami i trzasna dziecko w tyłek

ja jestem za karaniem i nagradzaniem dziecka w zalezności od zachowania ale tez nie rzeczami materialnymi i pieniedzmi tylko pochwałami, miłymi słowami, czasem spedzanym razem, poświecaniem uwagi a karaniem poprzez odseparowanie od reszty rodziny - na moja Karoline to działa ona nienawidzi tej kary jak kaze iśc jej do swojego pokoju ... wiec na razie skutecznie potrafie ja załatwic i obchodzi sie bez bicia po życi
no ale i tak nie moge powiedziec ze wszystko robie dobrze i konsekwetnie.. aniołkiem to ona nie jest