z praniem przerabane jak zimno na dworze, kisi sie w domu.ale macie fajnie, u nas nie ma słonka, pranie w domku wisi niestety
widzę że nie tylko ja czekam na paczkiczekam nadal na te łózko dla Majki, jeszcze nie przyszło
dziękuje serdeczniepokój pieknie sie prezentuje na pewno piekny bedzie jak wszystko skończysz układać w nowych mebelkach
ja się dziwnie czułam jak sie dowiedziałam że syn, ale jak potem powiedział gin że jednak córka to się poryczałam, nie wiem czemu, jestem zachwycona córką. Najwazniejsze Izuś że jesteści szczęśliwikurcze dziewczyny naprawde sie ciesze, obawiałam sie ze bede rozczarowana jak zobacze jajka a jednak zapaliła sie we mnie jakas iskierka szczęscia, będziemy mieli synusia
juz sie doczekać nie moge kiedy kupię nową pościel, ubranka niebieskie i strój piłkarski
widziałam jeszcze takie firanki i zasłonki w leroy merlin ale po ile nie pamietam.pokój zmienił koncepcje z wrózkowego-różowego na zielono-beżowy z motywem Kubusia Puchatka juz dzis w Nomi ogladałam nową firankę z kubusia puchatka
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość