Majeczka fajna dziewczynka
Iwonka myśl żo tym że ma odstające uszy ucałuj Majeczke od nas
Oliwka dała mi te zdzisiaj pospać w nocy na wieczór zjadła 150 mleka pozniej o 22 dojadła 80 i spała jak suseł w swoim łóżeczku do 5.10
ja w tej chwili ale juz mi sie ugotowały zupki i dla nas i dla małej - zrobiłam koperkową zobaczymy czy będzie jej smakować
[ Dodano: 2007-05-30, 07:24 ] Justynka, Ty mieszkasz we Francji. A może mi powiedzieć jak odbierani są tam Polacy?? Bo własnie przeczytałam artykuł na onecie co nas ośmiesza. Najpierw stary Giertych podważał teorię ewolucji, później okazało się że nasz premier nie ma swojego konta a pieniądze trzyma u mamusi na rachunku a teraz dopatrują się podtekstów homoseksualnych w bajkacha dla dzieci
Już nie chodzi mi tu o polityków, bo oni to są kretyni do potęgi n-tej ale o zwykłych ludzi. W Angli mamy przylepioną naklejkę złodzieji i oszustów. A jak jest we Francji??
Dorotko taka wczesna godzina a Ty juz zupki ugotowalas chociaz ja w weekend tez tak robie bo nasz gad nie da pospac dluzej jak do 6-ej. Dzis Maja jest z tatą wiec ja zanim wyszlam do pracy podszykowalam obiad i zrobilam zakupy, a to dlatego,ze ja wole zeby P. jak jest z Majką nic nie robił tylko skupil sie na niej bo to wiercipieta
Ja dzis wyjatkowo wyspana bo Maja jak nigdy usnela wczoraj po 20-ej.
Kurcze chcialam jej kupic dmuchany plac zabaw, kilka dni temu widzialam na allegro a dzis juz nie ma
Dobrze Justynko to się nie spieszy ja tylko tak pytam z samej ciekawości.
Iwonka to tak jak u nas. Oliwka tez budzi sie albo o 5 albo o 6 a że mój mąz wstawał do pracy o 5 dzisiaj i ja wychodze dzisiaj na ponad 4 godziny to ugotowałam tak wczesnie zeby pozniej sie nie spieszyc.
oj Kasiu znam to z własnego doświadczenia Jeszcze do niedawna Oliwka też tak sie budziła ale teraz odpukać jest dobrze od dwóch dni