kilolek, dzieki
idę się wykąpać a po kąpaniu postaram się skończyć plan
a czemu Cię to martwi?Jutro postaram się zrobić zdjęcie i wam wkleję bo tak szczerze to mnie to martwi i nie wiem co myśleć może wy mi coś poradzicie![]()
dziękiKilolek biedactwo ty juz na ostatnich nogach. Duzo sił w tych ostatnich dniach
ja też tak myślęIka202 napisał/a:
Jutro postaram się zrobić zdjęcie i wam wkleję bo tak szczerze to mnie to martwi i nie wiem co myśleć może wy mi coś poradzicie
a czemu Cię to martwi?
Ja myślę, ze to atki etap - interesuje ją to bardzo. Martwic to sie zaczniesz jak wysnuje własną teorię skąd ta dzidiiza tam się wzieła
bardzo ciekawetermin z usg mam na jutro!
mój nie ma mi z czego płacić, bo cała kasę zaraz po pensji mi oddajeale za to mój mi 40 zł zapłaci![]()
hihi, nie. Z Om am na 6 listopada, a z usg na jutro. Usg liczy średnia wielkość dziecka, a że moje ogromniaste (norma w rodzinie mężabardzo ciekawe![]()
tylko że ty chyba masz na listopad termin co nie
a może ty wcześniej zaszłaś
![]()
u mnie też, tzn kasa jest w portfelu,ale to dodatkowa kasacała kasę zaraz po pensji mi oddaje
może wcześniej urodziszjak znam zycie to jeszcze przenosze do polowy listopada
boże jak zazdroszczę,moja Dominisia najpóżniej w swoim życiu wstała o 8-30 aale ona o 20-30 już spiHania spała dzisiaj do 11.30 od 23,a ja do 11
o boże dałaś radęmnie ręce bolą bo pestkowałam 40 kg śliwek
może bedziesz w tym niewielkim % co rodzi w terminie i tego Tobie życzęZ Om am na 6 listopada, a z usg na jutro.
Podziwiam.myszka105 tak ogólnie to ja lubię pestkować i dzisiaj też bym mogła to robić
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość