Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

26 lis 2007, 19:12

ojej :ico_szoking: tylko pół strony od rana :ico_olaboga:

cos sie obijacie niepowiedziałabym jakby to był weekend

a to foteczki z wizyty u babci - słaba jakość bo z komóry ,ale cos zle wyszły bo nieraz ładniejsze wychodza ,a moze dlatego ze przy zgaszonym świetle to było i ciemnawo tam

a tak se wedruje do kuchni babcinej

Obrazek

strzelaj, strzelaj te foty , na co sie lampisz? :ico_haha_01:

Obrazek

usmiech prosze bardzo :-D

Obrazek

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

26 lis 2007, 21:08

Super wędrówki ,no rzeczywiście jakość nienajlepsz,ale to też Becia zależy jaki telefon!
Ja już wolna,nastała błoga cisza...Dzieciaszki już śpią,a ja teraz kolacyjka :-D
Urmajo co do deserku,to u nas jest troszkę pokręcone bo mały zaczął sobie teraz przestawiać,ale na ogół ja je obiad o 14,to po 30-40min.ma cyca i idzie spać,więc jak wstaje to dostaje podwieczorek,a jak mu sie pospi to dopiero o 18 jest kacha i czasami dodaje ten deserek(np.owoce).Spoko dasz radę tylko niemartw sie za wczasu,jest pod bobrą opieką i nic jej sie nie stanie jak np,nie zje podwieczorka.Pamietaj, że nie ma lepszej instytucji jak BABCIA!!!

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2007, 21:45

:ico_olaboga: a moja Jula nie chce spać juz dwa podejscia robiłam widac ze jest zmeczona ziewa trze oczka ale spac niechce :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: właśnie M poszedł ja usypiać ciekawe jak mu pójdzie

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

26 lis 2007, 21:48

no ,a moja jeszcze fika jakos sie nie kroi jej na spanie

gosia komóra ok ale mój robił fotki i wyszły idealne no ja nie umie jakos hihihi robic

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!

26 lis 2007, 22:29

A moja mała zasnęła przy cycku i nawet udało mi się przenieść ją do łóżeczka bez pobudki :ico_haha_01:

jakoś tak mało ostatnio piszemy na naszym wąteczku. I dziewczyny gdzieś zginęły. Nie ma Sensibel, Miniowej, _DOMI_, Aniaaa mało się odzywa, Asiula jeszcze czasem wpadnie, a dziś chyba nie było Karolci? Prawie jak w weekend.

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

26 lis 2007, 22:33

ahhh ... zapomniałam MINIOWA kazała was ucałowac i pozdrowić gorąco :ico_buziaczki_big: jej MISIO w piątek dorobił sie 1 ząbelka :ico_brawa_01: ma mase pracy i jak znajdzie troszke czasu to zawita do nas :-)

urmajo tez to zauwazyłam hmm... DOMI podobno sie przeprowadziła i chyba neta nie ma, a SENSIBEL zagineła bez sladu nikt nic nie wie

[ Dodano: 2007-11-26, 21:37 ]
noo czekajcie jak mój M przyleci na miesiac to mnie tez nie bedzie tak często :-D ,ale kiedy bede mogła bede lukac choc wiem ,ze i tak nie bede na bierzaco z czytaniem :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: o a to juz bardzo niedługo za 2 tygodnie :-D

Awatar użytkownika
urmajo

26 lis 2007, 22:44

No to super becia, że Twój mąż niedługo będzie.

Ja pewnie też jak zacznę pracować na całego to nie będę tu przesiadywała całymi dniami i dopiero po południu jak znajdę jeszcze czas i siłę to będę Was nawiedzać :-D :-D :-D [/b]

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

26 lis 2007, 23:00

witajcie
Rzeczywiscie za duzo to nie naklikalyscie :)
u mnie dzis sredni dzien Macius spal w ciagu dnia tylko 2 godizny :( koszmar wracalam z nim od mamy stawalam chyba z 6 razy plakal nie chcial zasnac bralam go na rece a on sie prezyl no koszmar i nie poszedl spac w koncu dopiero zasnal po kapieli i kaszce :( strasznie mi bylo przykro ze tak bylo:( ale padl juz wiesz jest ok :) i spi smacznie :)
Aga mam takie same te zolte skarpeciuchy ;):):) sa bajeranckie i rgzechocza heheh
a co do jedzenia do moj Macius zjadal zupek okolo 180ml a deserki to raczej ze sloickza bo macius nie lubi owocow :( i deserki robione przezemnie nie sa zjadane :( wiec daje mu tylko sloiczki moze dlatego ze Macius lubi wszystko bardzo plynne moze dlatego jak dzis mu podziobalam troche bananka i poczul grudki to zaraz wyplul :(

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

26 lis 2007, 23:33

karola ale to tak niedobrze ,ze on je tylko takie płynne rzeczy-preciez on ma prawie 9 mscy , musisz go przyzwyczajac do takich papek gęsciejszych co maja grudeczki niech memla , a co do bananka to obierz skórke z jednej strony i skrob łyzeczka wtedy grudek nie a i konsystencja jest gładka ,mela tak je

a,co do skarpet która z was moze mi takie kupic u siebie? :ico_sorki: plisssss
kaske wysle po wpisaniu mi na maila nr. konta

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

26 lis 2007, 23:41

Beatris te skarpeteczki sa w Świecie dziecka ja moge zobaczyc jak zobacze to moge kupic nie ma problemu

[ Dodano: 2007-11-26, 22:51 ]
Beti sorki za przeklamanie te skarpeteczki byly w Deichman czy jak o nsie ten sklep z butami ae ja wzielam ostatnia sztuke wiec jak bede tam i zobacze to napewno kupie

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”