każdy ma inne wieści o tym, heh ja czytałam i od położnej słyszałam i innych lekarzy że właśnie mało która do terminu donosi, no ale rzeczywiście reguły nie ma, jedno pewne, że mało która w terminie rodzi hahaah, i pewne jest też to że urodzimy:)a pierworódki zazwyczaj rodzą po terminie niestety, jesli ciaza przebiega bez skurczy i pomocy środków hamujacych skurcze i skracanie szyjki oczywiscie
też ostatnio miałam tp badanie. Myślałam że tam umrę jak to wypiłam. Źle się czułam przez jakieś pół godz, i jeszcze 2 godz siedzenia w poczekalni. Masakra.wczoraj robiłam krzywa cukrzycową, wynik bedzie u mojego gina w gabinecieciekawe jak wyszła
ja juz tez na to czekam, a dzis ladne zdjecie twarzyczki mi zrobił i płytke tez świetna nagrał normalnie dziecko juz wygląda idealnie jak mały człowieczekJuż się nie mogę doczekać tego usg nie mówiąc już o tym jak ją zobaczę na moich rączkach:D
prywatnie chodzę na normalnej wizycie to mogłabym o tym zapomieć, nie dośc że USG masakra to jeszcze zero pamiatek się ma. A wole zapłacic i mieć wszystko jak trzeba.Chyba że prywatnie chodzisz
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość